Viltį praradusi motina palinkėjo mirties savo vaikui

Neskubėkite stebėtis ir pasmerkti. Šiuos žodžius ištarė be galo savo vaiką mylinti moteris.

Jaudinanti istorija šiomis dienomis tapo viena skaitomiausių įvairiuose pasaulio tėvų portaluose. Australijos Perto mieste gyvenanti šeima skaičiuoja paskutines vėžiu sergančio mažylio dienas. Agresyviu smegenų vėžiu susirgusio berniuko mama Isabella Darch, apimta liūdesio dėl paskutines dienas gyvenančio mažylio, viešai pasakė, kad linki savo sūnui mirties. „Mano širdis sužeista. Tiesa yra ta, kad aš noriu, jog sūnus kuo greičiau iškeliautų anapilin. Aš pavargau. Jis pavargo. Noriu jam ramybės", - taip savo šeimos tinklaraštyje „TeamBede.com" rašo moteris.

Mažajam Bede nebuvo metukų, kai jam buvo diagnozuotas smegenų vėžys. Gyventi liko kelios savaitės – tokį nuosprendį tąkart išgirdo 4 mėnesių kūdikio tėvai. Tačiau medikų ir tėvų pastangomis mažylis išgyveno iki šiol – jam netrukus sukaks treji metukai.

Tiesa, paskutinės žinios iš šeimos – itin liūdnos, medikai neabejoja, kad tai – paskutiniai mažylio gyvenimo mėnesiai.

Trijų vaikų mama Isabella žiniasklaidai pasakojo, kad paskutiniuoju metu berniukas jaučia tokius didelius skausmus, kad net maitinamas intraveniniu būdu turi būti prieš tai nuskausmintas. Jis apako ir negali kalbėti, nekoordinuoja savo judesių, o vėmimo priepuoliai užklumpa daug kartų per dieną. Intensyvios priežiūros jam reikia 24 valandas per parą. Dėl šios priežasties šeimos tėtis Roy turėjo išeiti iš darbo.

Po ilgų mėnesių chemoterapijos Bede pastaruoju metu buvo slaugomas savo namuose. Paskutiniai tyrimai parodė, kad vėžys išplito dar labiau ir šansų Bede nebeliko. Tačiau tėvai nenuleidžia rankų ir sako, kad panašius žodžius iš gydytojų girdėjo jau prieš dvejus metus.

Draugų ir šeimos pastangomis labdaros puslapyje „GoFundMe" renkami pinigai berniuko gydymui ir slaugai.

Šeimos nuotraukų galima pamatyti ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis