Žindo vaiką ir šoka aplink stulpą: nekasdienis vaizdo įrašas

Tik moterys sugeba daryti šimtą darbų vienu metu - tokia pirmoji šovusi mintis, kai pamatėme amerikietę Ashley Wright, kuri nešynėje laiko dukrytę, ją žindo savo pienu ir tuo pačiu metu šoka aplink stulpą.

Feisbuko paskyroje amerikietė prisistato kaip praktikuojanti jogą ir kūdikių nešiojimą nešyklėje, žindanti, prieraišiosios tėvystės idėjoms prijaučianti jauna mama. Ji tai pat žinoma „pole dance" (šokių aplink stulpą) profesionalė.

Sausio pradžioje, prieš gerą savaitę, Ashley savo feisbuko paskyroje patalpino vaizdo įrašą, kuriame ji atlieka kelis darbus vienu metu: nešynėje laiko dukrytę, žindo ją ir vienu metu šoka aplink stulpą.

Iki šios dienos šį neįtikėtiną vaizdo įrašą pamatė beveik 3 milijonai žmonių.

Ne visiems internautams patiko tai, ką pamatė, tačiau pati Ashley sako, kad į neigiamus komentarus nereaguoja ir su jų autoriais nesiginčija. Interviu žiniasklaidos priemonėms ji sakė, kad joga ir šokis padeda jai ne tik palaikyti gerą fizinę formą, bet taip pat didina jos emocinį atsparumą.

Ascenscion

Taking control of the elements... Ascending above it all like... #ifbuddhawasapoledacingbabywearingbreastfeedinggoddess #mswrightsway #goddess #poledancingmom #normalizebreastfeeding #breastfeedingtoddler #attachmentparenting #idothis #keepspace #naturalparenting #babywearing #blackgirlmajicJukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact - licensing(at)jukinmediadotcomPosted by Ms. Wrights Way on 2016 m. sausio 10 d.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis