Žurnalo ir portalo TAVO VAIKAS premjeroje – AVELĖS IR VILKAI

Smagi pasaka apie vilką avelės kailyje – lietuviškai įgarsintas animacinis filmas „Avelės ir vilkai" – į Lietuvą atkeliauja su TAVO VAIKO premjera balandžio 24 d.!

Pasinaudokite proga su vaikais pažiūrėti šį filmą anksčiau, nes kino teatrų repertuaruose jis pasirodys praktiškai tik po savaitės.

Įvairių tautų tradicinėse pasakose esantys nuolatinės vilkų ir avelių kovos motyvai sudėti į vieną animacinį filmą, nes jį kūrė tarptautinė nepriklausomų profesionalų komanda: 3D animatoriai iš Rusijos, Turkijos, Kanados, Didžiosios Britanijos ir JAV.

Organizatorių nuotr.

Pasaka „Avelės ir vilkai" pasakoja apie nerūpestinga avių bendruomenę, gyvenusią jaukiame slėnyje, netolimų kalnų pavėsyje. Sodri pievų žolė ir gaivūs kalnų upeliai maitino aveles, o kalnai patikimai saugojo nuo išorinių pavojų. Tol, kol į netoliese esantį tarpeklį neatsikėlė gyventi vilkų gauja. Tiesa, jie iš pradžių turėjo svarbesnių reikalų nei avys: ilgametis jų vadas Magra paseno ir gaujai buvo reikalingas naujas vedlys.

Senovinė vilkų tradicija reikalauja, kad atsistatydinantis gaujos vadas išrinktų savo įpėdinį. Kandidatai tam buvo du. Nuožmus ir negailestingas Beausis bei geraširdis ir šiek tiek nerangus Pilkis. Pastarasis – gaujos numylėtinis, tačiau norint tapti tikru vilkų vadu, reikalingos ir kitos būdo savybės, kuriomis Pilkis nepasižymi. Negana to, šių savybių nebuvimas pasėjo dvejonių ir jo mylimosios Biankos galvoje. Suprasdamas, kad gali prarasti labai daug, Pilkis nusprendė kreiptis pagalbos į išmintingą kiškių žiniuonį.

Pastarasis, ilgai nesispyriojęs, davė Pilkiui stebuklingo „transformacinio gėrimo". Laimingas Pilkis parbėga namo, išgėrė mikstūrą ir... pavirto avinu! Supratęs, kad tarp vilkų jam dabar tikrai ne vieta, Pilkis suranda naujus namus avių bendrijoje. Tuo tarpu naujuoju vilkų vadu išrinktas Beausis nutaria pulti į avių slėnį. Kartu su naujaisiais draugais Pilkis ima ruoštis vilkų antplūdžiui...

Kviečiame pamatyti filmo vaizdo anonsą:

3D formatu sukurtą animacinę pasaką „Avelės ir vilkai" pamatykite pirmieji per balandžio 24 d. (sekmadienio) žurnalo ir portalo TAVO VAIKAS išankstines premjeras! Seansai vyks:

10.40 val. Vilniaus „Forum Cinemas Akropolis"

11.00 val. Vilniaus „Forum Cinemas Vingis"

11.00 val. Kauno „Forum Cinemas" (Akropolis)

10.25 val. Klaipėdos „Forum Cinemas" (Akropolis)

11.00 val. Šiaulių „Forum Cinemas" (Akropolis)

10.50 val. Panevėžio „Forum Cinemas" (Babilonas)

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis