Žurnalo ir portalo TAVO VAIKAS premjeroje – SLAPTAS AUGINTINIŲ GYVENIMAS

Patiko „Bjaurusis Aš" su geltonaisiais pakalikais? Šio animacinio hito kūrėjai pristato naują savo šedevrą mažiems ir dideliems – filmą „Slaptas augintinių gyvenimas", kuris į Lietuvos kino teatrus atkeliaus su TAVO VAIKO premjera liepos 31 d.!

Piktadarį Gru ir pakalikus, miškinį Loraksą ir dramblį Hortoną vaikų ir suaugusiųjų džiaugsmui sukūrę režisieriai, scenaristai bei prodiuseriai Chrisas Renaud, Kenas Daurio ir Cinco Paulas šią vasarą pristato naujų animacinių personažų būrį filme „Slaptas augintinių gyvenimas".

Organizatorių nuotr.

Pagrindinis nuotaikingo filmo herojus Maksas yra paprastas Niujorko šunelis, be proto mylintis savo šeimininkę Keitę. Kuomet Keitė išeina į darbą, Maksas leidžia dienas su savo bičiuliais – gyvūnėliais iš kaimyninių butų. Vieną dieną Makso gyvenimas apvirsta aukštyn kojom: Keitė į namus parveda įbrolį – didžiulį mišrūną, vardu Djukas. Po kelių dienų lauke smagiai siaučiantys Maksas ir Djukas patenka į bėdą. Juos sugauna ir nežinoma kryptimi išveža šungaudžiai. Makso bičiuliai nusprendžia leistis į draugo paieškas.

Organizatorių nuotr.

Kelionės didžiuliame mieste metu gyvūnėliai patiria daugybę nuotykių, susiranda naujų draugų ir stoja į kovą su klastingu priešu – šeimininkų kažkada paliktu triušeliu Snaigiumi, tiesiog degančiu neapykanta visiems šeimininkus tebeturintiems, laimingiems ir mylimiems naminiams augintiniams.

Organizatorių nuotr.

„Slaptas augintinių gyvenimas" dubliuotas lietuviškai. Į keturkojų, pūkuotų ir pluksnuotų vaidmenis šįsyk įsijautė garsūs Lietuvos aktoriai Jokūbas Bareiki, Vaidotas Martinaitis, Rasa Samuolytė, Giedrius Savickas, Dalius Skamarakas, Vytautas Rumšas, Gediminas Girdvainis, Dainius Kazlauskas, Aldona Vilutytė, Arūnas Sakalauskas ir kt.

Nepraleiskite progos 3D formatu sukurtą animacinį filmą „Slaptas augintinių gyvenimas" pamatyti pirmieji per liepos 31 d. (sekmadienio) žurnalo ir portalo TAVO VAIKAS išankstines premjeras!

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis