Interneto hitas: tigrė, žaidžianti su dvejų metų vaiku VIDEO

Paskutiniųjų dienų interneto hitas: dvejų metų berniukas Maršalas, žaidžiantis su zoologijos sodo tigre. Kaip tai įmanoma? Pažiūrėkime drauge.

Dvejų metų Maršalas Šaferis mėgsta gyvūnus. Jis džiaugiasi, kai su tėvais apsilanko zoologijos sode, esančiame Takomoje, Vašingtono valstijoje JAV.

Prieš kelias savaites interneto tinkle Youtube patalpinęs vaizdo įrašą iš savo paskutiniojo apsilankymo zoologijos sode, berniukas tapo interneto žvaigžde.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Įdomus video, kuriame 2 metų mergaitė atpažįsta visus automobilius
Trijų vaikų mamos firminis receptas: bananiniai Snickers keksiukai

Helovino proga mažylis zoologijos sode buvo pasipuošęs tigriuko karnavalinį kostiumą. Taip apsirengęs jis ir aplankė zoologijos sodo tigrą. Tiksliau, tigrę, kurios vardas Kali ir jai - šeši mėnesiai.

Atrodo, kad mažoji tigriukė Maršalą palaikė „savu" - kostiumas, uodega... Ji ėmė mielai žaisti su mažuoju berniuku. Ir nors juos abu skyrė stiklinė siena, tai jiems abiem nesutrukdė. Mažylis bėga - ir tigrė iš paskos; berniukas tiesia ranka į ją, ir tigrė kelia leteną...

Vaizdelį filmavo Maršalo tėtis, ir linksmas video sulaukė neįtikėtino populiarumo: per savaitę šį hitu tapusį namų vaizdelį peržiūrėjo trys milijonai smalsuolių!

Tėtis, nufilmavęs ir paviešinęs vaizdelį, tai darė ne dėl siekio tapti populiariais, o atkreipti dėmesį į nelaisvėje augančių laukinių gyvūnų sąlygas. Jis kviečia aukoti žmones organizacijai, kuri jais rūpinasi.

Pažiūrėkime vaizdo įrašą drauge:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis