Karališkoji trijulė išskrido į namus FOTO

Šiandien baigėsi beveik tris savaites trukęs Didžiosios Britanijos princo Williamo, žmonos Catherine Middleton ir mažojo sūnelio George'o vizitas Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje.

Šis vizitas sulaukė didžiulio žiniasklaidos ir pasaulio žmonių dėmesio. Per beveik tris savaites karališkoji šeima aplankė ne vieną Naujosios Zelandijos bei Australijos miestą, dalyvavo daugybėje susitikimų ir renginių.

Vizitas dėmesį traukė ir dėl to, kad į jį princas Williamas vežėsi ir savo mažąjį sūnelį George'ą. Vizito metu jam suėjo devyni mėnesiai.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Astrologė - apie vaiką Jautį ir jo santykius su kitais Zodiako ženklais
Gaminame vaikams: naminiai guminukai

Reuters/Scanpix

Iki tol nuo fotoobjektyvų labai kruopščiai slėpę mažylį, tėvai šioje kelionėje net kelis kartus su juo pozavo atvirai ir neformalioje aplinkoje.

Šio vizito metu buvo nuolat prisimenamas ir kitas vizitas, vykęs ten pat, tik prieš daug metų - princo Charles'o ir jo žmonos princesės Dianos. Tąkart į Australiją jie vežėsi savo kūdikį - vyresnįjį sūnų princą Williamą.

Sipa Press/Scanpix

Šiandien iš Kanberos oro uosto karališkoji šeima išskrido į Sidnėjų, iš kur lauks skrydis namo į Londoną.

AFP/Scanpix

Oro uoste ant mamos Kate rankų karališkasis kūdikis nenustygo vietoje - jis dairėsi į visas puses ir smalsiai stebėjo atsisveikinimo ceremoniją.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis