Šeimos drama: įamžino kiekvieną vos 10 dienų gyvenusio sūnaus akimirką FOTO,VIDEO

Istorija, kurią šiandien papasakosime, yra ypatinga. Ji labai neįprasta ir verčianti susimąstyti: kodėl mes, užuot šventę gyvenimą kiekvieną dieną, nuolat bijome mirties?

Robbyn ir Joshua šeima žinojo, kad naujagimis, kuris netrukus gims, turi genetinių defektų, kurie nesuderinami su gyvybe, taigi, jam lemta greitai mirti. Tačiau jauni tėvai nepalūžo. Neatsitvėrė nuo artimųjų tylos siena, neliejo ašarų žiūrėdami į mirštantį mažylį.

Jie pasirinko kitą kelią - kiekvieną dieną švęsti. Švęsti gyvenimą. Žinodami, kad jiems lemta šioje žemėje praleisti labai nedaug laiko su sūneliu, Robbyn su vyru nusprendė kiekvieną dieną drauge įamžinti. Jie kruopščiai fotografavo ir filmavo naujagimį.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kokių žodžių nesakyti vaikui, jeigu norime, kad jis augtų laimingas?
Viltį praradusi mama: darželis padarė mano vaiką ligų maišeliu

Laiko buvo nedaug. Mažasis berniukas Zionas gimė sausio 11, sverdamas vos du kilogramus. 10 dienų - tiek šioje žemėje praleido mažylis. Kiekvieną dieną apsuptas meile ir artimųjų globa.

Šeima spėjo atšvęsti ir jo „gimtadienį", kai Zionui buvo septynios dienos, visa šeima drauge šventė pirmąją mažylio savaitę ir drauge užpūtė 1 žvakę ant torto.

Visą berniuko gyvenimo istoriją šeima talpino savo socialinio tinklo Instagram paskyroje. Nufilmuotame vaizdo įraše abu - tėtis ir mama - kreipiasi į savo sūnelį.

„Mano mielas sūneli, tu esi mums didelė dovana. Kiekvienas tavo širdies dūžis buvo meilės įrodymas. Bučiavau tavo veidelį milijoną kartų ir dar tiek būčiau bučiavusi ateityje, jei tik galėčiau", - sakė mama.

Tėčio žodžiai irgi jaudina iki ašarų: „Gyvendamas šias dešimt dienų tu padarei daugiau, negu galėjome tikėtis. Tu buvai stipresnis, negu mes manėme. Noriu, kad žinotum: aš tavimi didžiuojuosi".

Berniukas mirė sausio 21 dieną, atsisveikinant kiekvienas šeimos narys ant jo karstelio paliko savo delno atspaudą.

Sūnaus atminimui sukurtame trumpame vaizdo įraše tilpo visas mažojo Ziono gyvenimas. Visos 10 dienų su jį mylinčiais žmonėmis.

Zion Isaiah Blick from Alpine Chapel on Vimeo.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime Avon grožio dovanėlę.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis