Vilniaus rajone užaugo stebuklų medis FOTO

Ant Buivydų piliakalnio, Dūkštų seniūnijoje, augantis medis Mokslo metų proga pražydo... žaislais. Neįprastai papuoštas medis skirtas vaikų džiaugsmui.

Idėja kilo spontaniškai

Tokio „žaislų" medžio idėją sugalvojo dvidešimt penkerių metų Rytis. Kaip pats sako, idėja kilo netikėtai, o ją įgyvendinti padėjo mamos su vaikais, paaukojusios tam žaislų. „Baigiantis vasarai ir naujų mokslo metų proga sugalvojau padaryti kažką gero, manau, išėjo viskas neblogai, geriau, negu tikėjausi", - sakė mums Rytis.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Bręsta skandalas karališkoje šeimoje: ar prireiks karališkajam kūdikiui DNR testo?
Kokia gėlė yra Rugsėjo pirmosios simbolis?

Autorius tiki, kad idėja patiks lankytojams

Buivydų piliakalnis yra šalia Buivydų kaimo Vilniaus rajone. Stebuklų medis yra skirtas vaikams, pasakoja Rytis. Tačiau nėra abejonės, kad jis patrauks ne tik jų, bet ir suaugusiųjų dėmesį. „Būtų malonu, kad mes visi bendromis jėgomis jį prižiūrėtume", - sakė Rytis, kuris tiki, kad idėja gyvuos ilgiau, negu dieną ar savaitę.

Kviečia atnešti ir užkabinti savo žaislą

Į mūsų klausimą, gal atėjusieji prie Stebuklų medžio vaikai, gali pasiimti žaisliuką namo, kaip suvenyrą, Rytis atsakė neigiamai. „Būtų geriau, jei jie patys atneštų ir užkabintų kokį žaislą", - sakė netikėtos instaliacijos autorius.

Ryčio atsiųstoje nuotraukų galerijoje - jo rankomis sukurtas Stebuklų medis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis