Mirštančios mergaitės norą išpildė 10 000 žmonių VIDEO

Dešimt tūkstančių žmonių susirinko vienoje vietoje tam, kad drauge pagiedotų kalėdines giesmes. Tai buvo aštuonmetės nuo vėžio mirštančios Delaney "Laney" Ann Brown paskutinis noras.

Liga mergaitę pasiglemžė labai greitai

Ūmi mieloleukemija aštuonerių metų mergaitei, gyvenančiai Pensilvanijoje (JAV), buvo diagnozuota 2013 metų gegužės mėnesį. Nuo to laiko jos sveikata ėmė labai prastėti žaibiškai. Gruodžio 17 -ąją, po eilinio pablogėjimo ir atliktų tyrimų, gydytojai pasakė tėvams, jog mergaitei beliko gyventi vos kelios savaitės.

TAIP PAT SKAITYKITE:
15 gero tėčio bruožų
Likimo pokštas: dvyniai gimė skirtingais metais

Gruodžio 20 dieną mergaitė šventė savo gimimo dieną. Socialiniame tinkle „Facebook" tėvai jau prieš kurį laiką buvo sukūrę paskyrą „Team Laney", kurioje pasakojo apie dukters ligą, sėmėsi įkvėpimo iš juos palaikančių žmonių.

Paskutiniai mergaitės norai

Šeimai padėjo ir labdaros fondas „Make-A-Wish Foundation", padedantis vaikams išpildyti savo svajones. Nuo 1980 -ųjų, kada jis buvo įsteigtas, fondas išpildė daugiau kaip 240 000 vaikų svajonių.

Būtent šio fondo savanoriai, taip pat šeimos bičiuliai ir padėjo išpildyti paskutiniuosius Delaney norus. Vienas iš jų buvo pažintis su dainininke Taylor Swift. Kitas - pasiklausyti kalėdinių giesmių.

Abu norai išsipildė - gimtadienio dieną mergaitei telefonu paskambino jos mylima dainininkė, o kitą dieną - gruodžio 21 -ąją, po šeimos namų langais susirinko 10 000 žmonių, tam, kad kartu pagiedotų visiems žinomas Kalėdų giesmes.

Jaudinantis vaizdo įrašas

Youtube tinkle patalpintas mėgėjiška ranka nufilmuotas vaizdo įrašas, kuriame įamžintos žmonių minios, dainuojančios mirštančiai mergaitei. Prie jos namų susirinko įvariausia publika - ir vaikai, ir senjorai, ir Kalėdų seneliai. Visi jie norėjo praskaidrinti mergaitės nuotaiką ir pasveikinti ją su artėjančiomis šventėmis.

Vaizdo įrašą galima pamatyti čia:

Paskutiniai mergaitės norai buvo išpildyti. Deja, liga nugalėjo, ir gruodžio 25 dieną "Team Laney" Facebook  paskyroje atsirado įrašas, jog mažylę pasiėmė Dievas. Šįkart liga nugalėjo gyvenimą. Tačiau gerumas, kurį sužadino šios mergaitės istorija, tikime, dar ilgai gyvuos žmonių širdyse.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis