Neįtikėtina istorija: dvi seserys pagimdo dvynukus, kurie išties yra ketvertukas

Širdis virpinanti istorija iš Ohajo valstijos, JAV. Dvi sesės pagimdė dvynukų poras, kurie iš tikrųjų yra... ketvertukas. Pasakojimas, kuris liudija, jog kartais stebuklų būna.

Pastoti niekaip nepavyko

Šį pasakojimą verta pradėti nuo to, kad Annie ir Joby Johnston, šeima iš Ohajo, penkerius metus mėgino pastoti pagalbinio apvaisinimo būdu, bet jiems nesisekė. Pavargę morališkai, nusivylę daug kartų patirtomis nesėkmėmis, jie nuleido rankas. 34 -erių metų Annie prisipažįsta, jog jautėsi išsekusi fiziškai ir emociškai.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kiek miego reikia skirtingo amžiaus vaikams?
Tai, ko nežinojote apie plaučių uždegimą

Tuo tarpu Chrissy, vyresnioji Annie sesuo, jau turėjo du vaikučius. 37 -erių metų sesuo dar prieš kelerius metus, po eilinio nesėkmingo Annie bandymo pastoti, užsiminė, kad galėtų išpildyti sesers viltį ir išnešioti jos vaikučius.

Sesuo pasiryžta išnešioti sesers vaikus

Po dvejų metų svarstymų ir savų pastangų, Annie sutiko su sesers pasiūlymu. Vasario 19 -ąją gydytojas pagalbinio apvaisinimo būdu į Chrissy gimdą perkėlė du embrionus, sesers Annie ir jos vyro, būsimus vaikučius. Tuo pačiu gydytojas pasiūlė dar kartą išmėginti sėkmę ir pačiai Annie, perkeldamas taip pat du embrionus. „Tačiau po tiek bandymų aš jau nebetikėjau sėkminga baigtimi", - sakė jaunesnioji sesuo.

Tačiau stebuklas įvyko! Po kelių savaičių paaiškėjo, kad laukiasi abi seserys! Praėjus mėnesiui, po ultragarso tyrimo paaiškėjo, kad ir viena laukiasi dvynių, ir kita laukiasi dvynių, taigi, iš tiesų gims... ketvertukas.

Džiaugsmą pakeitė sumišimas: kaip dabar reiks gyventi?

Vos ne vos patikėjusi savo laime, Annie pradėjo jaudintis, ar abu - jos ir sesers - nėštumai praeis sklandžiai, ir vaisiai vystysis gerai. Tuo tarpu jos vyras, kaip juokauja laiminga moteris, sužinojęs naujieną ėmė galvoti apie buities rūpesčius - kaip iki šiol vaikų neturėjusiai šeimai pavyks rūpintis iš karto keturiais?

Abi seserys gyvena šalia, jas skiria vos keli namai. Seserų tėvai, sužinoję, kad greitai taps dar keturių vaikaičių seneliais, pardavė turėtą būstą ir persikėlė gyventi arčiau abiejų dukterų, kad galėtų joms padėti.

Spalio 24 dieną abi seserys susilaukė dvynukų. Iš anksto suplanuotos cezario pjūvio operacijos įvyko tą pačią dieną, taigi, ketvertukas gimtadienius švęs tą pačią dieną.

Ketvertukas gimė sveikas ir stiprus

Annie pasakoja, kad pirmoji buvo operuota jos sesuo, kuri pagimdė du berniukus. Annie buvo leista dalyvauti operacijoje, ir ji matė, kaip pasaulį išvysta jos sūnūs, išnešioti sesers. Po dviejų valandų buvo operuota ir ji pati, 9.30 ryte jai gimė dvi mergaitės.

Visi keturi mažyliai gimė sveiki, tėvai juos pavadino Charles,  Thomas, Grace ir Hadley. Visi naujagimiai svėrė  per du kilogramus, o didžiausias berniukas net 2,7 kg.

Annie namuose šiuo metu stovi keturios lovelės, kuriose ramiai snaudžia mažyliai. Abi seserys reguliariai nusitraukia pieno ir juo maitina kūdikius iš buteliuko. Visą savo laiką mažyliams skiria ne tik biologinė mama, bet ir vaikučių teta, kuri padėjo seseriai išpildyti jos svajonę. „Visada būsime dėkingi seseriai už tai, ką ji mums padarė. Esu laimingiausia mama pasaulyje", - sako moteris, kuriai netikėtai nusišypsojo keturguba laimė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis