Žinomos šeimos Lietuvoje, kuriose moteris vyresnė už vyrą FOTO

Šios šeimos gyvena drauge ne vienerius metus, augina ne po vieną vaikutį. Tačiau kas kartą, kai prisimenama jų meilės istorija, nepamirštama pabrėžti - šioje poroje moteris yra vyresnė už vyrą. Ir ne vienerius metus.

Šokis supažindino Ievą ir Adomą Norkūnus, kurie sukūrė šeimą ir šiandien augina pirmagimę dukrytę Adiją. Jai paaugus, žavią porą vis dažniau galima išvysti viešuose renginiuose. Paskutinį kartą - kavinės vaikams atidaryme. Devyneriais metais už vyrą vyresnė moteris - itin jaunatviška ir žavi.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kaip nuo gimimo bendrauti su skirtingų Zodiako ženklų vaikais?
Visa tiesa apie svorį nėštumo metu

Ieva ir Adomas Norkūnai
KLUBAS.LT nuotr.

Psichologė Aistė Jasaitytė - Čeburiak su vyru Romanu Čeburiak augina dvi dukrytes. Susituokusi 2009 -aisiais metais, pora po metų susilaukė dukrytės Elzės, o praėjusiais metais - dukrytės Sofijos. Aistė už savo vyrą vyresnė aštuoneriais metais, tačiau ne kartą yra sakiusi, kad svarbiausia kuriant santykius - ne amžius, o noras juos kurti. Akivaizdu, kad šiandien pora džiaugiasi tuo, ką turi ir yra laiminga.

Romanas Čeburiak ir Aistė Jasaitytė - Čeburiak
KLUBAS.LT nuotr.

Šokėjas Vytautas Mackonis (24) baigiantis 2013 -aisiais metais su žmona Natalija (30) susilaukė pirmagimės dukrytės Penelopės. Vyras už žmoną jaunesnis šešeriais metais, tačiau tikina esąs subrendęs ir santuokai, ir tėvystei. Žavioji pora ir sužadėtuves, ir vestuves, ir vaikučio gimimą kruopščiai planavo. Vytautas šiuo metu dalyvauja TV projekte, kuriame mėgina savo jėgas ant ledo, tačiau tik radęs laisvą minutę visą savo laiką skiria šeimai.

Vytautas ir Natalija Mackoniai su dukryte Penelope
DELFI / Šarūnas Mažeika

Rūta Ščiogolevaitė (32) už vyrą Rolandą Damijonaitį vyresnė septyneriais metais. Pora augina Rūtos sūnų Adomą iš jos ankstesnio ryšio su šokėju Deividu Meškausku. Bendrų vaikų Rūta su sutuoktiniu neturi, nors paskutiniu metu apie tai daug pokštaujama žiniasklaidoje. Po to, kai Rūtos papilnėjimą kai kurios žiniasklaidos priemonės pavadino galimu nėštumu, viename TV realybės šou teisėjaujanti Rūta pasirodė užsidėjusi dirbtinį pilvą.

Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė
DELFI

Aktorius Karolis Sakalauskas (30), neseniai į savo CV įrašęs ir ugniagesio profesiją, laimingai vedęs. Su žmona Jolanta, plaukų stiliste, jis susilaukė dviejų vaikučių, iš pirmos santuokos Jolanta turi sūnų. Aktorius už savo žmoną jaunesnis devyneriais metais.

Karolis Sakalauskas su žmona Jolanta ir Natalija Bunkė
Karolis Sakalauskas su žmona Jolanta ir Natalija Bunkė
DELFI / Kiril Čachovskij

Dainininkė Violeta Riaubiškytė Tarasovienė šiais metais švęs 40 - metį, jos vyrui Viliui šie metai taip pat jubiliejiniai - gegužės mėnesį sukaks 35 -eri. Pora gyvena Klaipėdoje ir augina dukrytę Gabrielę. Iš pirmosios santuokos Violeta turi dukterį Elingą.

Violeta ir Vilius Tarasovai
Klubas.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Dainininkė Jurga Šeduikytė vasario 10 -ąją dieną šventė 34 -ąjį savo gimtadienį. Už vyrą aktorių ir režisierių Vidą Bareikį (27) ji vyresnė šešeriais metais. Pora susituokė 2009 -aisiais metais, augina sūnų Adą.

Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis
Klubas.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Už vyrą penkeriais metais vyresnė edukologė ir verslininkė Austėja Landsbergienė su vyru Gabrieliumi Landsbergiu augina keturis vaikus. Dėmesio centre šeima atsidūrė po to, kai Gabrielius Landsbergis paviešino savo sprendimą kandidatuoti į Europos parlamentą. Vytauto Landsbergio anūkui Gabrieliui Landsbergiui - 31 -eri metai, jo žmonai Austėjai - 36 -eri.

Austėja ir Gabrielius Landsbergiai
DELFI montažas

Aktorė Ineta Stasiulytė už mylimąjį šokėją Deividą Meškauską vyresnė aštuoneriais metais. Iš buvusio meilės ryšio su tango šokėju Eduardu Gimenezu, Ineta Stasiulytė augina mokyklinio amžiaus dukrytę Upę. Jos širdies draugo Deivido Meškausko sūnus auga su mama - dainininke Rūta Ščiogolevaite.

Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
Klubas.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 6 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis