Dovanojame 20 kvietimų į parodą VAIKŲ ŠALIS! +REZULTATAI

Kviečiame dalyvauti nuotraukų konkurse "Mano mama - pati geriausia" ir laimėti 20 kvietimų į parodą "Vaikų šalis", kuri lapkričio 21 -23 dienomis vyks Vilniuje, parodų centre "Litexpo".

Panašiai kaip Kalėdų, daug jaunų Lietuvos šeimų laukia lapkričio pabaigos. Vilniuje, parodų centre "Litexpo" šiuo metu vyks didžiausia paroda visiems, kurie augina vaikus, planuoja juos ir laukiasi.

Parodoje „Vaikų šalis" lankytojus pasitiks per 120 įmonių stendų su vaikiškos produkcijos naujienomis. Čia vyks daug renginių, paskaitų ir susitikimų.

Viena didžiausių šių metų parodos naujienų – trijų dienų renginys „Sumanios mamos erdvė", vyksiantis lapkričio 21 - 23 d. parodoje "Vaikų šalis".

Čia daugiau nei dvidešimt lektorių, įvairių organizacijų ir verslo atstovių pasakos apie pačius įvairiausius mamų saviraiškos būdus ir galimybes. Dar tiek pat smulkaus ir pradedančio verslo įmonių čia įkurs „Amatų ir veiklų erdvę", kurioje mamos turės galimybę mokytis rankdarbių, juos perdirbti ar atnaujinti. Visi "Sumanios mamos erdvės" renginiai yra nemokami.

Net 20 kvietimų į parodą "Vaikų šalis" norime padovanoti jums, mūsų bičiulės ir bičiuliai. Kviečiame dalyvauti konkurse ir laimėti!

Konkurso sąlygos:

Konkursui tinka kokybiškos bei temą atitinkančios nuotraukos.

Konkurso trukmė: 2014 m. lapkričio 17 - 21 d.

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Pasibaigus konkursui, apdovanosime 20 nuotraukų autorių, kuriuos išrinks TavoVaikas.lt portalo redakcija. Balsavimas, kuris vyksta konkurse, tėra smagus žaidimas, pramoga, kuri neturi įtakos konkurso rezultatams.

Laimėtą kvietimą atsiųsime Jums el.paštu.

KONKURSO REZULTATAI:

Ačiū visoms konkurso dalyvėms. Atsitiktiniu būdu išrinkome 20 laimėtojų, kurioms kvietimus į parodą išsiuntėme el.paštu, nurodytu dalyvaujant šiame konkurse. Jums belieka atsispausdinti kvietimą ir keliauti į "Litexpo". Linkime smagių įspūdžių parodoje, nepamirškite aplankyti ir "Tavo vaiko" stendo.

Konkurso laimėtojai:


Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis