Juk svarbiausia – gera nuotaika! +REZULTATAI

Kviečiame dalyvauti nuotraukų konkurse, kuriame šįkart laukiame nuotraukų „nuo...iki“, t.y., konkurse gali dalyvauti ir nėštukės, ir kūdikėliai, ir paaugę vaikai, ir mamos, ir tėčiai.

Juk svarbiausia – gera nuotaika! Taip vadinasi naujasis nuotraukų konkursas, kuriame kviečiame jus dalyvauti. Laukiame įvairiausių nuotraukų, kurios spindėtų gera nuotaika ir džiaugsmu.

Shutterstock nuotr.

Kiekvienas iš mūsų turi savo receptų, kaip pagerinti nuotaiką. Vaikų geros nuotaikos garantas – geri santykiai su tėvais, žaidimai, mylavimas ir saugumo jausmas.

Shutterstock nuotr.

Kviečiame pasklaidyti savo nuotraukų albumus ir dalyvauti naujame nuotraukų konkurse.

Shutterstock nuotr.

Konkurso sąlygos:

Konkursui tinka kokybiškos bei temą atitinkančios nuotraukos.

Konkurso trukmė: 2015 m. kovo 9 - kovo 30 d.

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Pasibaigus konkursui, laimėtoją išrinks TavoVaikas.lt portalo redakcija.

Konkurso prizas - geltoni arba raudoni marškinėliai „Laimės laikrodis" iš MAMAJUM kolekcijos būsimoms ir esamoms mamoms. Dydį bus galima pasirinkti (S, M,L,XL). Prizo vertė – 28 eurai.

Prizas bus išsiųstas į Jūsų namus, bet kurį Lietuvos kampelį.

Primename, kad balsavimas, kuris vyksta konkurse, tėra smagus žaidimas, pramoga, kuri neturi įtakos konkurso rezultatams.

Apie MAMAJUM:

MAMAJUM – tai rankų darbo rūbeliai būsimoms ir esamoms mamoms. Jie pagaminti iš malonaus trikotažo, todėl dailiai apglunda ir yra patogūs dėvėti. „Aš žiūriu į MAMAJUM ne kaip į verslą, o kaip į misiją. Jei apsirengusi mūsų rūbais mama nusišypsos, taps nors truputį laimingesne tą akimirką, viskas bus gerai“, – sako MAMAJUM mama ir kolekcijos autorė Viktorija Ramoškienė. Daugiau informacijos – http://mamajum.com/

KONKURSO REZULTATAI:
Ačiū visiems konkurso dalyviams už gerą nuotaiką ir sveikiname konkurso laimėtoją.

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis