Konkursas: ką dedate į vaiko priešpiečių dėžutę (+rezultatai)

Kviečiame dalyvauti naujame konkurse, kurio tikslas – pakviesti šeimas skirti daugiau dėmesio vaikų mitybai. Ką pusryčiams valgo jūsų atžala? Kokių užkandžių paruošiate jam į mokyklą ar darželį?


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Kas rytą vaikus auginantys tėvai susiduria su dilema – ką įdėti vaikui į priešpiečių dėžutę? Ką pagaminti jam pusryčių, kad dieną vaikas pradėtų kupinas energijos ir gerai nusiteikęs.

Kviečiame tėvelius dalintis savo receptais ir idėjomis ir taip vieni kitiems pagelbėti rytiniuose rūpesčiuose. Siųskite savo vaikų priešpiečių dėžutės receptus kartu su nuotraukomis. Jeigu mažylis auga namuose, kviečiame taip pat dalyvauti konkurse, pasidalinant sveikų ir skanių pusryčių receptu.

Konkurso sąlygos:

Konkursas vyksta nuo spalio 21 iki lapkričio 8 dienos.

Tėveliai kviečiami siųsti savo priešpiečių dėžutės vaikams receptus ir nuotraukas.

Galite pateikti daugiau nei vieną receptą.

Išrinksime 3 konkurso nugalėtojus, kuriuos paskelbsime lapkričio 8 dieną. Šią dieną švenčiama Europos sveikos mitybos diena. Įvairiose Europos šalyse tą dieną visuomenė skatinama maitintis sveikai bei organizuojami renginiai, skatinantys sveiką gyvenseną.

Įdomiausiais jūsų receptais pasidalinsime www.tavovaikas.lt ir www.sveikatiada.lt.

Dovanos nugalėtojams bus išsiųstos asmeniškai paštu.

Konkurso prizas:

Daugiafunkcinė priešpiečių dėžutė su keliais atskirais skyreliais, įrankiais ir indeliu salotų padažui.

Daugiau apie „Sveikatiadą"

„Sveikatiada" – tai ilgalaikė sveikos gyvensenos ugdymo programa, kuri suteikia vaikams žinių ir praktinių įgūdžių apie sveikatą, mitybą ir fizinį aktyvumą. Veiklose dalyvauja ne vien moksleiviai, bet ir mokytojai, darželių auklėtojai bei tėvai. Kviečiame www.sveikatiada.lt prisijungti tėvus, moksleivius ir mokytojus. Prie „Sveikatiados" draugų būrio galima jungtis ir socialiniame tinkle „Facebook".

Daugiau apie kampanija „5 per dieną"

Per dieną suvalgyti bent 5 vaisius ir daržoves. Suformuoti tokį įprotį siekia kampanija „Penki per dieną". Įvairių patarimų ir informacijos rasite kampanijos „5 per dieną" portale - www.5diena.eu bei socialinio tinklo „Facebook" puslapyje.

KONKURSO REZULTATAI

Sveikiname konkurso laimėtojus! Su jumis susisieksime asmeniškai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis