Konkursas LAISVALAIKIS SU VAIKU (+rezultatai)

Kviečiame dalyvauti naujame nuotraukų konkurse, kurio metu norime sužinoti, kaip jūs leidžiate laisvalaikį su savo vaikais.

Geriausia dovana vaikui yra ne brangus žaislas, ne įmantri pramoga, o... tėvų dėmesys ir laikas su tėvais.

Kiekvienas vaikas užaugęs su malonumu prisimena gražiausias vaikystės akimirkas - kaip su mama kepdavo pyragą ar išvykas su tėčiu į mišką.

Ką jūs veikiate su vaikais laisvu metu? Kokius žaidimus žaidžiate, ką konstruojate, kur keliaujate?

Pasidalinkite savo kūrybingo laisvalaikio idėjomis, įkvėpkime vieni kitus smagiai ir naudingai leisti laiką su vaikais!

Konkurso sąlygos:

Konkursui tinka kokybiškos bei temą atitinkančios nuotraukos.

Konkursas tęsiasi iki gruodžio 10 dienos (imtinai).

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Nepamirškite nuotraukos įdomiai pavadinti, neretai geras pavadinimas – pusė darbo.

Pasibaigus konkursui, 3 laimėtojus išrinks TavoVaikas.lt portalo redakcija. Balsavimas, kuris vyksta konkurse, tėra smagus žaidimas, pramoga, kuri neturi įtakos konkurso rezultatams.

Apie dovanas:

Pirmasis laimėtojas gaus knygą „Drambliai ėjo į svečius“

Rašytojos Evelinos Daciūtės ir iliustratorės Ingos Dagilės knyga apie dramblių šeimyną. Tolimose džiunglėse laimingai gyveno dešimties dramblių šeima - mama dramblė, tėtis dramblys, močiutė dramblė, senelis dramblys ir šeši maži drambliukai. Kartą jie visi išsiruošė į svečius. Tačiau, kai šeimoje tiek narių, pakeliui atsitinka įvairiausių dalykų. Buvo dešimt dramblių. Kiek jų atėjo į svečius? Knygoje vaikai ras ne tik smagią istoriją ir žaismingus piešinius, bet ir pasimokys skaičiuoti iki dešimties ir atgal.

Antrasis laimėtojas gaus knygą „Meškiai eina į mokyklą“

Tai jau trečia rašytojos Evelinos Daciūtės ir iliustratorės Rasos Kaper knyga. Ši knyga apie meškius, kurie ruošiasi naujam savo gyvenimo etapui - susitikimui su mokykla. Jie išgyvena tuos pačius jausmus, kaip ir vaikai, kai baigia darželį - džiaugsmą ir jaudulį, nerimą ir baimę. Apie tai jie kalbasi tarpusavyje, klausia vyresnių meškių patarimo. Knyga padės vaikams pasirengti mokyklai, kartu su meškiais atpažinti ir išgyventi savo jausmus, gauti atsakymus į kylančius klausimus ir pasirengti naujam bei svarbiam gyvenimo etapui.

Trečiasis laimėtojas gaus 4 spalvonių knygų rinkinį: „Katinai“, „Skaičiuotės“, „Mįslės“, „Ornamentai“.

Linksmais ir nuotaikingais piešinėliais išmargintos iliustratorės ir animatorės Jūratės Leikaitės knygos. Spalvindami mažieji galės lavinti ranką. Taip pat mokysis linksmų ketureilių, skaičiuočių, mins mįsles ir spręs užduotis.

KONKURSO REZULTATAI:

Knyga "Drambliai ėjo į svečius" atitenka šios nuotraukos autoriui

Knyga "Meškiai eina į mokyklą" atitenka šios nuotraukos autoriui

Spalvonių knygų rinkinys atitenka šios nuotraukos autoriui

Dėl dovanų atsiėmimo prašome kreiptis el.paštu tavovaikas@delfi.lt per mėnesį nuo konkurso rezultatų paskelbimo dienos.

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis