Konkursas MYLIU LIETUVĄ! REZULTATAI

Kviečiame dalyvauti naujame nuotraukų konkurse „Myliu Lietuvą“.

Vasario 16 -osios ir Kovo 11- osios proga skelbiame nuotraukų konkursą "Myliu Lietuvą". Jei su vaikais keliaujate po Lietuvą, lankotės muziejuose ir šventiniuose renginiuose, jei valstybinių švenčių proga kepate trispalvius keksiukus, piešiate trispalves vėliavas ar dainuojate himną - kviečiame dalyvauti.

Tinka bet kokios jūsų vaikų ar šeimos nuotraukos, atspindinčios konkurso temą "Myliu Lietuvą".

Konkurso sąlygos:

Nuotraukas kelkite į žemiau esančią konkurso platformą.

Konkursas „Myliu Lietuvą" tęsiasi iki kovo 11 dienos.

Nepamirškite nuotraukos įdomiai pavadinti.

Rašykite lietuviškais rašmenimis.

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Apdovanosime 3 konkurso dalyvius.

Balsavimas, kuris vyksta konkurse, neturi jokios įtakos konkurso rezultatams, tai tėra smagus žaidimas.

Jeigu nuotraukos įkelti nepavyksta, su reikiamais duomenimis atsiųskite ją e. paštu tavovaikas@delfi.lt.

Apie dovaną:

Vytautas V. Landsbergis „Dominykas Dvasių Karalystėje“.


Tai atnaujintas antrasis populiarios pasakos apie arklį Dominyką leidimas.

Arklys Dominykas – nenuilstantis pasakų herojus – šuoliuoja jau per ketvirtąją knygą „Dominykas Dvasių Karalystėje“. Šį kartą jis netikėtai atsiduria anapusiniame pasaulyje, kur sutinka seniai regėtus savo artimuosius ir sužino, kaip grįžti į pievą pas liūdinčią mylimąją. Taip arklio ir jo rugiagėlės istorija pasipuošia naujomis, dramatiškesnėmis spalvomis, jungiančiomis dvi pagrindines šios jausmingos ir žaismingos istorijos temas – meilę ir mirtį.

Vytautas V. Landsbergis: „Taip jau atsitiko, kad ši istorija nuolat sukasi apie meilę ir mirtį: pirmojoje knygoje, jeigu pamenate, arkliuko mylimoji rugiagėlė rudenį, pajutus, kad netrukus teks atsisveikint su šiuo pasauliu, paprašo Dominyko, kad ją išrautų ir paslėptų po akmeniu, o pavasarį vėl pasodintų jųdviejų meilės pievoje. Vėlesnėse knygose arklys vis rūpinasi savo brangiausiaja, keliauja net į kosmosą ieškot stebuklingų brangakmenių, kuriuos paskui kažkas pavagia, tada ieškomas vagis, netikėtai atsiranda konkurentas karkvabalis Barabas ir t.t.

Parašius trečiąją knygą „Stebuklingas Dominyko brangakmenis” tapo aišku, kad toliau tęsti rugiagėlės gelbėjimo darbus nebūtina, nes tema tarsi išsemta, nebent susigalvotų kas nors visiškai nauja. Ir tada šovė mintis, kad būtų neblogai sukurti priešingą situaciją, kai rugiagėlė gelbsti savo brangiausiąjį. Šią mintį tuoj papildė kita, kad Dominyko istorijas praturtintų jo kelionė į Anapilį, pas savo mirusius artimuosius – juk tas nežinomas, nematomas, egiptiečių, tibetiečių ir daktaro J.Basanavičiaus aprašytas dvasių pasaulis traukia fantazuotojus nuo neatmenamų laikų ir liudija paprastą dalyką: gyvenimas po mirties nesibaigia, tęsiasi, smagiai vyksta toliau.

Netikėtai dvasių pasauly atsidūręs Dominykas irgi sprendžia – ką daryti toliau… O ką jis nusprendžia – neišduosiu. Pasakysiu tik tiek, kad nemėgstu pasakų, filmų ir gyvenimų, kurie baigiasi baisiai liūdnai ir negražiai…"

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

KONKURSO REZULTATAI

Ačiū visiems konkurso dalyviams. Visi jūs esate verti didžiausios padėkos! Visiems trims konkurso laimėtojams išsiuntėme el. laišką – pasitikrinkite paštą, kurį nurodėte dalyvaudami konkurse.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis