KONKURSAS: Naujaisiais metais pasižadu...

Jūs mums - vieną pažadą, mes jums - knygą dovanų. Tinka? Tuomet skaitykite konkurso sąlygas ir dalyvaukite konkurse.

Kokį pažadą sau, vaikams, draugei ar vyrui davėte sutikdama 2014-uosius metus? Parašykite jį žemiau esančiuose Facebook komentaruose ir laimėkite knygą.

Konkurso sąlygos:

Konkursas tęsiasi iki sausio antrosios.

Pažadą rašykite po šiuo straipsniu esančiuose savo Facebook paskyros komentaruose.

Dvi laimėtojas išrinksime burtų keliu.

Apie dovaną:

K. Miller, M. Pawluczuk „Būti moterimi ir neišprotėti Psichoterapiniai pokalbiai" (leidykla"Gimtasis žodis").

Katarzyna Miller - filosofė, psichologė, psichoterapeutė, poetė. Bendradarbiauja mėnraštyje „Zwierciadło". Parašė bestselerį „Chcę być kochana tak jak chcę. Rozmowy terapeutyczne" („Noriu būti mylima taip, kaip noriu. Terapiniai pokalbiai"), išleido eilėraščių rinktinių.

Knygoje dvylika įvairaus amžiaus ir įvairios šeimyninės padėties (vienišos, ištekėjusios, išsiskyrusios) moterų renkasi į kelias dienas trunkančius terapijos užsiėmimus, kad pakeistų, pagerintų savo gyvenimą. Pamažu jos išsiaiškina kamuojančias problemos, suvokia giliai užslėptas blogos savijautos priežastis. Ima kitaip vertinti save ir išvysta atsiveriančias naujas galimybes.

Autorė, būdama terapeutė, nė nesiruošia skelbti absoliučių tiesų. Ji žino, kad kiekviena moteris yra kitokia. Neliepia apversti savo gyvenimo aukštyn kojomis, bet padeda rasti vidinės jėgos ramiai priešintis pasaulio spaudimui.

Linkime sėkmės - ir vykdant savo pažadus, ir dalyvaujant konkurse!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis