Konkursas „Žaisti linksma ir smagu!" Rezultatai

Kviečiame dalyvauti naujame nuotraukų konkurse ir laimėti smagių dovanų. Rinksime net 6 laimėtojus!

„Žaisti linksma ir smagu!“ – taip vadinasi mūsų naujasis nuotraukų konkursas, kuriame dalyvauti kviečiame visus vaikučius. Jeigu turite smagių ir temą atspindinčių nuotraukų, talpinkite jas į konkursą ir tapkite vienu iš 6 laimėtojų!

Konkurso sąlygos:

Konkursui „Žaisti linksma ir smagu!“ tinka kokybiškos bei temą atitinkančios nuotraukos.

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Konkursas vyksta liepos 24 d. - rugpjūčio  4 d.

Pasibaigus konkursui, 6 laimėtojus išrinks TavoVaikas.lt portalo redakcija, balsavimas tėra smagus žaidimas ir konkurso rezultatų nelemia.

Dovanos:

1 vieta

Pagrindinis prizas - nemokamo teminio gimtadienio Vilniuje surengimas. Į dovanos paketą įeina: privati šventė dviems valandoms, šventės vedėjas, temą atitinkančios dekoracijos.

Laimėjo:


2 ir 3 vietos

Antros ir trečios vietos laimėtojai gauna po 20 eurų dovanų čekį, kurį bus galima išleisti Vilniaus NOPISNOPI.

Laimėjo:



4, 5 ir 6 vietos

Dar trys laimėtojai gaus po štai tokį paguodos prizą: kvietimą pažaisti į NOPISNOPI vaikų žaidimų svetainę vienam asmeniui ir po dvi ledų porcijas (sau ir draugui).

Laimėjo:




Apie NOPISNOPI:


Tai išskirtinio dizaino vaikų žaidimų svetainė, kurioje vaikučiai pramogauja, o tėveliai poilsiauja. Nuo šiol NOPISNOPI galima rasti ne tik Kaune, bet ir Vilniuje. 


www.nopisnopi.lt/

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis