Kviečia nuotraukų konkursas "Laukiam Kalėdų"

Taip, taip! Jūs gerai perskaitėte - švenčių laukti pradedame ir mes, TavoVaikas.lt portalas. Todėl ilgai nelaukę skelbiame naują nuotraukų konkursą „Laukiam Kalėdų".

Kalėdos - viena gražiausių metų švenčių. Tai laikas, kai namai pakvimpa imbieriniais meduoliais, žaliaskarė pasipuošia gražiausiais žaisliukais, o mes visi su jauduliu širdyje laukiame Kalėdų stebuklo.

Jeigu albume turite šventiškų nuotraukų (o jei neturite, pats laikas pasidaryti), labai kviečiame dalyvauti konkurse!

Konkurso sąlygos:

- Nuotraukų konkursas tęsiasi nuo gruodžio 1 iki sausio 1 dienos.

- Vienas dalyvis gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

- Laimėtoją rinks redakcija. Mūsų kriterijai - originalumas, įdomumas, netikėtumas, kokybiškumas ir, aišku, temos atspindėjimas.

- Linkime sėkmės ir smagių akimirkų visiems dalyviams!

Dovana laimėtojui/ai - šeimos fotosesija Jūsų namuose.

Fotosesiją dovanoja fotografė Dovilė Bendoraitienė, jos darbus rasite internetiniam puslapyje arba Facebook. Fotografė mus patikino, kad jai ne bėda atvykti į bet kurį miestą, todėl kviečiame dalyvauti visus norinčius!

Linkime smagių akimirkų!

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis