Kviečia nuotraukų konkursas MĖGSTU ŽAISTI!

Jūsų vaikas mėgsta žaisti? Mes jau žinome, koks bus atsakymas - TAIP! Būtent todėl ir kviečiame jus dalyvauti naujame nuotraukų konkurse "Mėgstu žaisti!".

Žaidimas - dalykas rimtas

Žaisti vaikams ne tik smagu, bet ir būtina! Žaisdami vaikai mokosi, lavinasi ir auga. Nuotraukų konkursas "Mėgstu žaisti!" skirtas kiekvienai šeimai ir kiekvienam vaikui.

Savo albume tikrai turite smagių nuotraukų, kuriose įamžintas laimingas žaidžiantis mažylis. Todėl nieko nelaukite ir dalyvaukite naujame nuotraukų konkurse. Laimėkite savo vaikui žaislų, kurie jį tikrai pradžiugins!

Konkurso sąlygos:

- Konkursui tinka kokybiškos bei temą "Mėgstu žaisti!" atitinkančios nuotraukos.

- Konkursas "Mėgstu žaisti!" tęsiasi nuo 10.07- 11.03 dienos.

- Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

- Pasibaigus konkursui bus apdovanoti trys laimėtojai. Pirmosios vietos laimėtojas gaus LEGO DUPLO "Skaičių traukinį", o antrosios ir trečiosios vietų laimėtojai - po kubelių rinkinį mažiesiems "Statyk ir žaisk".

- Laimėtojus rinks portalo TavoVaikas.lt redakcija. Jūs taip pat galite balsuoti už patinkančias foto, tačiau jūsų balsai bus tik patariamieji.

Apie dovanas:

Skaičių traukinys

Šok į Skaičių traukinį, nes jame mokytis skaičiuoti yra labai linksma! Naudodami sunumeruotas LEGO® DUPLO® kaladėles ir 3 vagonus jaunieji konstruktoriai įgis skaičiavimo įgūdžių ir sukurs bei sukonstruos savo nuosavą mažyliams tinkamą traukinuką!

Perkonstruok į tunelį, pastatą, šuns būdą ir kt. Rinkinyje yra LEGO DUPLO vaiko figūrėlė ir šuo.

Kubeliai mažyliams „Statyk ir žaisk"

Padėkite savo mažajam vaikučiui tyrinėti, žaisti ir kurti su naujaisiais kubeliais mažyliams „Statyk ir žaisk".

Šios itin didelės LEGO® DUPLO® kaladėlės mažyliams yra puiki konstravimo pradžia. Šį rinkinį sudaro 17 paprastų ryškių spalvų kaladėlių ir detalių.

Jame yra 3 langų kubai, mielas meškiukas ir kitos dekoruotos kaladėlės, kurias galima derinti su standartinėmis DUPLO kaladėlėmis. Dėžės dangtis gali būti naudojamas ir kaip patogi konstravimo plokštė.

LEGO DUPLO garsėja saugiais ir įdomiais žaislais, suteikiančiais galimybę vaikams išreikšti kūrybiškumą, kartu mokytis ir žaisti. Didelė produktų kūrėjų komanda dirba remdamasi paprastu principu - užtikrinti, kad produktai vystytųsi tokiu pat tempu, kaip keičiasi vaiko interesai ir poreikiai.

Naujoji LEGO® DUPLO® žaidimų serija skirta patiems jauniausiems LEGO gerbėjams: prie didžiųjų DUPLO kaladėlių pridedami ratai ir žavūs piešinėliai.

Naująją žaidimų seriją, skirtą vaikams nuo 1,5 iki 3 metų, sudaro trys skirtingi produktai, kurie, kaip ir kiti LEGO gaminiai, padės jūsų vaikui lavinti vaizduotę ir kūrybiškumą bežaidžiant.

Visi žinome, kad būdami maždaug vienerių su puse metų amžiaus vaikai pradeda žaisti savarankiškai, o naujasis LEGO DUPLO žaidimų rinkinys su ratukais ir piešinėliais vaiko žaidimą paverčia judresniu ir aktyvesniu. Žaislas, kuris iš pradžių pasirodys paprastas, vėliau taps sudėtingesniu, suderinus jį su kitomis DUPLO ar LEGO kaladėlėmis, todėl tai puiki pirmoji dovana jūsų mažyliui.

Daugiau informacijos rasite čia. Taip pat rasite ir žaidimų skyrelį, kuriame vaikai gali žaisti su garsais ir paveikslėliais visiškai saugioje interneto erdvėje. Jau yra ir nemokama LEGO DUPLO programėlė išmaniesiems įrenginiams, kurioje vaikai gali patys spręsti nesudėtingas, tačiau įdomias užduotis.

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis