Kviečia vasariškai skanus nuotraukų konkursas!

Tikriausiai, kompiuterių ir fotoaparatų atmintinėse prikaupėte daugybę vasariškų vaikų nuotraukų? Ta proga skelbiame naują nuotraukų konkursą "Mano skanioji vasara".

Kviečia konkursas "Mano skanioji vasara"

Sutikite, kad vasara iš tiesų yra, turbūt, pats skaniausias metų laikas... Noksta braškės, sirpsta vyšnios, o darže jau kyšo raudoną žandą atkišęs pomidoras.

Ką jau spėjo paragauti jūsų vaikas? Gal pirmą kartą sužinojo mėlynių skonį, o gal savo darže auginate kokį moliūgą? Tinka visos nuotraukos, kurių tema "Mano skanioji vasara".

Konkurso sąlygos:

Nuotraukų, atitinkančių temą, laukiame nuo liepos 11 iki rugpjūčio 11 dienos.

Konkurse galite dalyvauti tiek kartų, kiek norite.

Nepamirškite nuotraukos įdomiai pavadinti.

Pasibaigus konkursui redakcijoje išrinksime, mūsų manymu, šauniausią nuotrauką, kurios autoriui padovanosime šaunią dovaną.

Dovana:

Prabangus Avon kūno sviestas, kuriuo apsidžiaugs kiekviena save mylinti moteris. Paprastai dovanas skiriame vaikams, tačiau šįkart nusprendėme, kad palepinsime mamas!

Kviečiame dalyvauti smagiame ir vasariškame konkurse!


Dėmesio!

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis