Laimėk šeimai apsilankymą kine! +REZULTATAI

Spalio 10 -19 dienomis Vilniuje vyks tikro, gero kino festivalis vaikams ir jaunimui. Kviečiame dalyvauti konkurse ir laimėti apsilankymą kine visai šeimai


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Su šeima į Kiną!  

Laimėkite šeimos bilietą (2 suaugę + 2 vaikai arba 1 suaugęs + 3 vaikai ) į pasirinktą Tarptautinis vaikų ir jaunimo filmų festivalis filmą! 

Kino festivalio programą rasite čia: http://www.kidsfestival.lt/programa.php

Apačioje esančioje anketoje arba po straipsniu esančiuose Facebook komentaruose rašykite, kokį filmą labiausiai norėtumėte pamatyti su savo šeima. 

Laimėtojų šeimą apdovanosime  pirmadienį, spalio 6 d.

Festivalis vyks Vilniuje spalio 10-19 dienomis kino teatruose MULTIKINO, PASAKA, SKALVIJA.

Tarptautinis vaikų ir jaunimo filmų festivalis

Spalio 10 - 19 d. jaunuosius žiūrovus į kino teatrus Vilniuje kvies devintasis tarptautinis vaikų ir jaunimo filmų festivalis. Pirmo ir vienintelio Lietuvoje kino festivalio jaunimui organizatoriai pristatys 14 garsiausiuose pasaulio festivaliuose vaikams ir jaunimui pripažintų filmų iš 12 šalių ir kvies moksleivius pabūti žiuri komisijos narių „kailyje".

Šiųmetinio festivalio akiratyje - jaunieji herojai. Maži ir suaugę, užgrūdinti karo ugnies ar išlepinti žemiško „rojaus" - visi, kurie turėjo svajonę ir drąsos ją įgyvendinti. Iš Brazilijos, Sirijos, Pietų Afrikos, Kolumbijos, Skandinavijos pusiasalio, Baltijos valstybių ir kitų šalių bei žemynų atkeliavę jaudinantys filmai skirti įamžinti išskirtines istorijas. Jų  veikėjai dramatiškų ar linksmų aplinkybių fone keitėsi patys ir keitė savo pasaulėžiūrą. „Šios kino istorijos skirtingos - vienose herojai ieško ir bando suprasti savo tėvus, kitose - priešingai, siekia išsivaduoti iš perdėtos jų kontrolės. Kitur tėvų išvis nėra, ir belieka pasikliauti pačiu savimi. Neprivalai būti Supermenas, Batmanas ar kitas X-menas - svarbiausia būti savo istorijos herojumi",  - sako festivalio organizatoriai.

Festivalis vyks spalio 10 - 19 dienomis Vilniuje kino teatruose „Pasaka", „Skalvija" ir „Multikino", spalio 21, 22  d. persikels į Kauno ir Šiaulų „Forum Cinemas" kino teatrus, o lapkričio mėnesį atkeliaus į Uteną.

REZULTATAI:

Ačiū visiems balsavusiems. Laimėtoja skelbiame Liną K., kuri pageidavo su šeima pamatyti filmą "Taina - Amazonės legenda".

KONKURSAS BAIGĖSI


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis