Laimėkite glėbį LEGO dovanų! +REZULTATAI

Kviečiame dalyvauti naujame nuotraukų konkurse "Mano pirmoji pažintis su gyvūnu" ir laimėti šaunių LEGO dovanų. Apdovanosime net 5 konkurso dalyvius.

Mažyliams daug ką tenka išmokti daryti pirmą kartą: žengti pirmą žingsnį, ištarti pirmąjį žodį, susipažinti su jį supančiu pasauliu, kuris iš pradžių būna dar visai nedidukas, bet kasdien vis plečiasi ir auga.

Pažintis su dar neatrastu pasauliu  gali būti linksma ir kūrybinga su naujaisiais LEGO® DUPLO®  rinkiniais "Mano pirmasis DUPLO", skirtais mažyliams nuo 1,5 iki 3 metukų.


"Mano pirmoji DUPLO ferma", "Mano pirmasis DUPLO traktoriukas" ir "Mano pirmasis DUPLO žaidimų namelis" – tai spalvotų kaladėlių rinkiniai, su kuriais tėveliai ar vyresni sesutės ir broliukai mažyliams gali papasakoti visą istoriją apie gyvenimą fermoje, ką laukuose veikia traktorius ir kokius dienos ritualus atliekame namuose.


KONKURSAS

Nuotraukų konkurse „Mano pirmoji pažintis su gyvūnu" dalyvauja kokybiškos, temą atitinkančios nuotraukos.

Dalyvaudami šiame konkurse, jūs galite laimėti LEGO® DUPLO® rinkinį „Mano pirmasis DUPLO traktorius“.

Apdovanosime net 5 konkurso dalyvius.

Konkurso trukmė: 2015 m. kovo 25 - balandžio 17 d.

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Pasibaigus konkursui, laimėtojus išrinks TavoVaikas.lt portalo redakcija.

Prizą reiks atsiimti redakcijoje Vilniuje, į kitus miestus nesiunčiame.

Apie dovaną:

Su rinkiniu „Mano pirmasis DUPLO traktorius" galima ne tik žaisti, bet ir mokytis, pažinti spalvas ir sužinoti, kokios gėrybės auga kaime. 

Dar įdomiau viską išbandyti pačiam: susimeistrauti traktoriuką, į jo priekabą prisikrauti įvairiausių vaisių ir pavaišinti jais mamą ar tėtį.

KONKURSO REZULTATAI:

Ačiū visiems konkurso dalyviams. Sveikiname šių penkių nuotraukų autorius, kuriems atitenka po dovanėlę!

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis