Laimėkite LEGO konkurse "Aš žaidžiu!" +REZULTATAI

Kviečiame dalyvauti naujame nuotraukų konkurse "Aš žaidžiu!", kuriame trijų dalyvių laukia šaunūs LEGO DUPLO prizai.

Mažus vaikus auginančios mamos žino, kad pirmaisiais gyvenimo metais vaiko augimui ir tobulėjimui labai reikia nedaug: kokybiško miego, mamos pienelio ir smagių žaidimų.

Todėl nusprendėme šiame konkurse pakviesti dalyvauti šeimas, kurių mažyliai mėgsta žaisti. Kviečiame dalyvauti nuotraukų konkurse "Aš žaidžiu!" ir laimėti puikių žaislų savo vaikui.

Konkurso sąlygos:

- Konkursui tinka kokybiškos bei temą "Aš žaidžiu!" atitinkančios nuotraukos.

- Konkursas "Aš žaidžiu!" tęsiasi nuo balandžio 1 iki gegužės 1 dienos.

- Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

- Pasibaigus konkursui LEGO DUPLO dovanomis bus apdovanoti trys laimėtojai.

- Laimėtojus rinks portalo TavoVaikas.lt redakcija. Jūs taip pat galite balsuoti už patinkančias foto, tačiau jūsų balsai bus tik patariamieji.

- Visus prizus, kuriuos dovanoja portalas TavoVaikas, reikia atsiimti redakcijoje Vilniuje, į kitus miestus jų nesiunčiame.

Apie dovanas:

LEGO DUPLO garsėja saugiais ir įdomiais žaislais, suteikiančiais galimybę vaikams išreikšti kūrybiškumą, kartu mokytis ir žaisti. Didelė produktų kūrėjų komanda dirba remdamasi paprastu principu - užtikrinti, kad produktai vystytųsi tokiu pat tempu, kaip keičiasi vaiko interesai ir poreikiai.

Vaikams nuo 1 iki 2 m. amžiaus kūrybiškumui ir motorikai lavinanti tinkamiausi žaidimai ir žaislai – tai kaladėlės, iš kurių jie nepailsdami gali statyti bokštus. Nuo 18 mėnesių vaikui jau galima pasiūlyti LEGO DUPLO kaladėlių ar žaidimų rinkinių, kurie yra sukurti būtent tokio amžiaus vaikams.

Atsižvelgdami į skirtingo amžiaus vaikų raidą, LEGO kompanijos dizaineriai sukūrė skirtingus LEGO® DUPLO® rinkinius, kuriuos sudaro ne tik kaladėlės, bet ir mašinytės, maisto produktus imituojančios detalės bei skirtingi personažai: žmogeliukai, gyvūnai – nuo karvytės iki kačiuko ir net princesės iš Disnėjaus filmų.

Tėvams labai svarbu, kad žaislai būtų kokybiški ir pritaikyti žaisti būtent jų atžalos amžiaus vaikams. LEGO kompanijos žaislai sukurti taip, kad „atlaikytų“ bet kokius vaikų sugalvotus veiksmus: kandimą, spaudimą, lipimą. Patiems mažiausiems skirti žaislų rinkiniai LEGO DUPLO sudaryti iš didesnių detalių, kad jomis vaikai neužspringtų.

REZULTATAI:

Sveikiname 3 laimėtojus, kuriais, redakcijos nuomone, tampa, štai šių nuotraukų autoriai.

Sveikiname laimėtojus ir su jais susieksime el. paštu, kuriuo jie registravosi siųsdami nutoraukas.
Dalyvaukite ir kituose TavoVaikas.lt portalo konkursuose!

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis