Laimėkite pirmąsias Lietuvoje papildytos realybės knygas (+REZULTATAI)

Kai pirmą kartą pamatėme, kaip veikia papildytos realybės knygos, mūsų reakcija buvo OHO! Šiandien džiaugiamės pristatydami jums konkursą, kuriame galite laimėti net 10 šių knygų savo mažyliams!

Papildytos realybės knygos – naujiena Lietuvoje. Šias knygas, kurios skirtos vaikams, galima skaityti įprastu būdu. Tačiau yra ir kitas, dar smagesnis ir interaktyvesnis būdas – parsisiuntus nemokamą programėlę ir nukreipus telefoną ar planšetę į knygos puslapius, juose esantys personažai... atgyja!

Kas vyksta, kai nukreipi planšetę ar mobilųjį telefoną į knygą, galima pažiūrėti trumpame vaizdo įraše:

augmented reality from papARmali on Vimeo.

Apie knygas:

AFRIKOS GYVŪNAI

Ar žinojai, kad krokodilai prakaituoja per burną? O kad miegantys po vandeniu begemotai kas 3-5 minutes neatsibusdami išnyra įkvėpti oro? Ar girdėjai, jog drambliai murkia kaip katės, o zebrai miegoti eina tik tuomet, jei aplink yra kitų nemiegančių zebrų? Šiuos ir daugybę kitų įdomių faktų apie gyvūnus rasi šioje knygoje.

Tačiau tai - dar ne viskas. Ši knyga - ypatinga. Ji gali atgyti ne tik vaizduotėje, bet ir realybėje! Jei į jus dominantį puslapį nukreipsite mobilųjį įrenginį, gyvūnai atgis telefono ar planšetinio kompiuterio ekrane. Tad vaikams bus ne tik įdomu išgirsti pačius netikėčiausius faktus apie mylimus žvėrelius, bet ir su jais pažaisti!

Tai - idealus ir patikimas būdas gamtos paslaptimis sudominti šiuolaikinę jaunąją kartą: tie, kuriems knygos nebeįdomios, atras galimybę vartant puslapius prikelti pagrindinius jų herojus, pasitelkiant išmaniąsias technologijas. O juk gyvūnų pasaulis - ne tik didelis, bet ir beprotiškai įdomus!

PASAULIO PASAKOS

Ideali lavinimo priemonė šiuolaikiniams vaikams. Čia suderinta viskas, kuo šiuo metu domisi mažieji: pasakos ir šiuolaikinės technologijos. Šią knygą galima skaityti kaip paprastas pasakas, o šiek tiek paaugę, kuriems sunku atsiplėšti nuo planšetinių kompiuterių ar mobiliųjų telefonų, į stebuklų kupiną pasaulį galės grįžti jas atgaivindami papildytos realybės piešiniais bei žaidimais. Tereikia į knygą nukreipti mobilųjį įrenginį ir istorijos kaip mat atgyja!

Šioje knygoje pasakas sutrumpinome iki pagrindinės siužetinės linijos, todėl ne tik atžalos, bet ir jų tėveliai kviečiami lavinti vaizduotę: papildykite pasakojimus naujomis detalėmis, pakreipkite jų siužetą netikėta linkme ar sugalvokite visiškai naują pabaigą. Argi tai ne iššūkis tiek vaikams, tiek pasakas primiršusiems suaugusiems?

Konkurso sąlygos:

Vilniuje vykstančios "Knygų mugės" metu nusifotografuokite knygas išleidusios leidyklos "Paparmali" stende, kurį rasite 3 salėje.

Įkelkite nuotrauką žemiau esančioje platformoje.

Jeigu nuotraukos įkelti nepavyksta, atsiųskite mums el.p. tavovaikas@delfi.lt.

Viena šeima gali dalyvauti ne vieną kartą.

10 laimingųjų paskelbsime pasibaigus "Knygų mugei".

Laiminguosius skelbsime portale www.tavovaikas.lt.

Knygynus knygos pasieks po dviejų savaičių. Kol kas knygos veikia tik su įrenginiais, turinčiais „Android“ operacine sistemą.

KONKURSO REZULTATAI

Knygas laimėjo:

Jolanta;
Odeta;
Nojus;
Remyga;
Danuta;
Lina;
Loreta;
Lina.

Laimėtojams išsiuntėme el.p. laišką, kuriuo jie registravosi dalyvaudami konkurse.

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis