LEGO konkursas: laukiu Kalėdų žaisdamas +REZULTATAI

Kas per Kalėdas suteikia daugiausia džiaugsmo, ypač mažiesiems? Žinoma, kad Kalėdų senelio dovanos!

Kviečiame dalyvauti naujame nuotraukų konkurse „Laukiu Kalėdų žaisdamas“ ir laimėti dovaną savo mažyliui.

Konkursas tęsiasi iki gruodžio 18 dienos.

Redakcija išrinks 7 laimėtojus, kiekvienam iš jų atiteks LEGO dovana.

Laimėtas dovanas reiks atsiimti redakcijoje Vilniuje.

LEGO dovanos ir laimėtojai:

Atspėti, apie kokią dovaną svajoja jūsų vaikas, kartais būna nelengva. Tačiau galite neabejoti, LEGO ir DUPLO rinkiniai suteiks džiaugsmo visiems - nuo paties mažiausio iki jau ūgtelėjusio mokyklinuko.

LEGO CITY rinkinys su policijos sraigtasparniu patiks kūrybingiems berniukams, kurie svajoja užaugę tapti policininkais. Susikonstravęs galingą sraigtasparnį mažasis policininkas galės sučiupti „blogiuką", kuris pavogtu kateriu bando pasprukti pelke pilna aligatorių.

LEGO CITY laimėtojas:

LEGO Friends Hartleiko švyturys - tai rinkinys, kuriuo džiaugsis kiekviena mergaitė. Prie švyturio atsidarė nauja ledainė, į kurią galima atkeliauti su LEGO draugais maža valtele. Nesvarbu, kad už lango žiema, ledų norisi visuomet!

Lego Friends laimėtojas:

Vyresnius, 8-14 metų „Star Wars", gerbėjus nudžiugins naujas LEGO TIE Advanced Prototype konstruktorius. Belieka tik susikonstruoti slaptą žvaigždėlaivį, aprūpintą naujausiomis technologijomis ir leistis į misiją.

LEGO Star Wars laimėtojas:

DUPLO Mano pirmoji ferma - tai rinkinys patiems mažiausiems kūrėjams ir atradėjams. Pažintis su naminiais gyvūnėliais gali būti linksma ir kūrybinga. Net maži piršteliai gali iš spalvotų kaladėlių pastatyti namus mažosios fermos gyventojams.

LEGO DUPLO laimėtojas:

Laukti Kalėdų ir skaičiuoti, kiek dienų liko iki švenčių daug smagiau su LEGO Advento kalendoriumi. Šiemet jų yra net trys: LEGO Friends, LEGO Star Wars ir LEGO City. Kas rytą atvėrus naujas kalendoriaus dureles, už jų galima rasti po siurprizą!

LEGO Friends Advento kalendoriaus laimėtojas:


LEGO City Advento kalendoriaus laimėtojas:

LEGO Star Wars Advento kalendoriaus laimėtojas:

Mieli laimėtojai, prašome parašyti laišką el.p. tavovaikas@delfi.lt dėl prizo atsiėmimo per 1 mėnesį nuo rezultatų paskelbimo dienos.

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis