LEGO pristato: nuotraukų konkursas LAIMINGA VAIKYSTĖ (REZULTATAI)

Artėjant gražiausioms metų šventėms, kviečiame dalyvauti naujame konkurse „Laiminga vaikystė“. Konkursą remia LEGO, kuris paruošė glėbį nuostabių dovanų.

Kiekvienos šeimos svajonė - užauginti laimingą vaiką. Visi tėvai stengiasi suteikti vaikui kuo laimingesnę vaikystę: dovanoti meilę, savo laiką, rūpestį ir atidumą.

Kviečiame savo nuotraukų albume surasti nuotrauką, kuriai labiausiai tinka apibūdinimas „Laiminga vaikystė“. Tai gali būti ir pirmoji mažylio šypsena, ir mamos ar tėčio glėbys, pirmieji žingsniai ar smagi šventė. Nuspręskite patys, kokia akimirka vaikui buvo ypatinga ir laiminga. Laukiame jūsų vaikučių nuotraukų, nes LEGO dovanos iš tiesų yra nuostabios!

Konkurso sąlygos:

Nuotraukas kelkite į žemiau esančią konkurso platformą.

Konkursas „Laiminga vaikystė“ tęsiasi iki gruodžio 21 dienos.

Nepamirškite nuotraukos įdomiai pavadinti.

Rašykite lietuviškais rašmenimis.

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Apdovanosime net 7 konkurso dalyvius, kurie laimės po puikią LEGO dovaną.

Balsavimas, kuris vyksta konkurse, neturi jokios įtakos konkurso rezultatams, tai tėra smagus žaidimas.

Apie dovanas:

LEGO CITY vulkanų tyrinėjimo automobilis

Sėsk už tyrinėjimų automobilio vairo ir lėk į vulkanų tyrimų aikštelę! Apsuk riedulį ir suskaldyk jį grąžtu. Pažiūrėk, viduje yra kristalas! Įkelk jį į automobilį ir vežk į laboratoriją, kad jis būtų ištirtas. Leiskis į kelią ir patirk didžiųjų atradimų džiaugsmą!

Gamintojų atstovų nuotr.

LEGO CITY vulkanų tyrinėjimo automobilį laimėjo šios nuotraukos autorius:


LEGO® City Advento kalendorius

Jame slypi daug siurprizų, kurie papildys jau turimą LEGO kolekciją arba suteiks galimybę surinkti naują. Atverk kalendoriaus duris kas dieną, ir pamatysi, kas už jų laukia! Gal tai bus namelis, gal automobilis ar nauja figūrėlė? O galbūt net Kalėdų Senelis? Vienintelis būdas sužinoti - atverti kalendoriaus dureles. Tik vienas, kiekvieną dieną!

Gamintojų atstovų nuotr.

LEGO® City Advento kalendorių laimėjo šios nuotraukos autorius:


LEGO DUPLO Town

Aptvare yra kumelė ir jos kumeliukas, kuriems reikia priežiūros! Pastatyk jiems gardelį ir pripildyk lovį vandens iš laistytuvo arba išmaudyk žirgus. O dabar laikas juos iššukuoti! Iššukuok šepečiu, o tada uždėk žirgui skraistę, kad nesušaltų, ir tu jau pasiruošęs lėkti pro vartus laukais!

Gamintojų atstovų nuotr.

LEGO DUPLO Town laimėjo šios nuotraukos autorius:


LEGO DUPLO Savana

Mažieji gyvūnų mylėtojai galės patirti daug nuotykių konstruodami rinkinį„Savana“! Galės sužinoti daugybę dalykų apie čia gyvenančius gyvūnus. Konstruodamas medį vaikas lavina pagrindinius konstravimo įgūdžius ir kuria nesuskaičiuojamas nuotykių scenas. Rinkinyje yra LEGO® DUPLO® mergaitės figūrėlė, liūtas ir žirafa. Keliaujame į savaną susipažinti su nematytais gyvūnais!

Gamintojų atstovų nuotr.

LEGO DUPLO Savana laimėjo šios nuotraukos autorius:


LEGO Friends

Visiems Hartleiko miesto šunims patinka žaisti Andrėjos ir Mijos šuniukų priežiūros centre. Lakstyk su jais po treniruočių trasą sode. Tai tarsi žaidimų aikštelė šunims! Užeik vidun ir švariai nuprausk bei papuošk haskę Luną ir mopsą Tofį. O kol jie paės ir pailsės savo guoliuose, galėsi priimti dar vieną užsakymą kompiuteriu.

Gamintojų atstovų nuotr.

LEGO Friends laimėjo štai šios nuotraukos autorius:


LEGO CITY Policijos patrulių laivas

Neleisk blogiukui pabėgti iš laivo ir išvengti kalėjimo! Įmesk nusikaltėlį į policijos gelbėtojų laivo kamerą ir plauk į Kalėjimo salą, kur galėsi jį palikti. Būk budrus, priplaukė kitas nusikaltėlis ir prisišvartavęs savo laivelį bando išlaisvinti kalinį iš jo kameros. Ar gali sukliudyti jiems pabėgti ir nubausti nusikaltėlius?

Gamintojų atstovų nuotr.

LEGO CITY Policijos patrulių laivą laimėjo:


LEGO® DUPLO® dovanų rinkinys „Viskas viename“

Tai yra puiki dovana vaikui. Jame yra įvairiausių puikių LEGO® DUPLO® kaladėlių, kurias vaikai pamėgs konstruoti ir perkonstruoti. Rinkinys sudėtas į tvirtą, legendinę kaladėlės formos LEGO® dėžę Sukonstruok medžius, namą, netgi mažą pastogę, kurioje galės žaisti katė ir šuo.

Gamintojų atstovų nuotr.

LEGO® DUPLO® dovanų rinkinys „Viskas viename“ laimėjo:


Mieli laimėtojai, dėl dovanos prašome kreiptis el.paštu tavovaikas@delfi.lt per mėnesį nuo rezultatų paskelbimo dienos.

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Užsakymo nr.: PT_72942670

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis