Mano tėtis - pats šauniausias! Dalyvaukite nuotraukų konkurse!

Pirmąjį birželio sekmadienį švenčiame Tėčio dieną. Ta proga rengiame smagų ir tėtišką nuotraukų konkursą. Dalyvaukite ir Jūs!

Mano tėtis - pats šauniausias!

Kviečiame dalyvauti naujame nuotraukų konkurse "Mano tėtis - pats šauniausias", kuris skirtas mūsų vaikučių Tėčiams. Jeigu manote, kad jūsų šeimos tėtis - pats "pačiausias", jeigu jis kepa skaniausius lietinius pasaulyje, labiausiai iš šeimos moka pralinksminti mažylį ir žaidžia su juos pačius išdykėliškiausius žaidimus; jeigu meistriškai jį mėto iki pat lubų ar yra nepakeičiamas, kai reikia nuraminti dėl skaudamo pilvuko supykusį kūdikėlį, šis konkursas skirtas būtent Jums. Dalyvaukite, nudžiuginkite savo šeimą ir laimėkite dovanų!

TAIP PAT SKAITYKITE:

Ką daryti, jei vyras nesidomi gimusiu vaikučiu

Ar gimdyme dalyvavę vyrai užmezga stipresnį ryšį su vaiku?

Konkurso sąlygos

- Nuotraukų konkursas "Mano tėtis - pats šauniausias" tęsiasi nuo gegužės 27 -osios iki birželio 27-osios.

- Konkurse laukiame nuotraukų, kurios atspindi jo temą: "Mano tėtis - pats šauniausias". Paieškokite nuotraukų, kurios yra kokybiškos ir originalios. Nepamirškite įdomiai nuotraukos pavadinti. Taiklus pavadinimas - jau pusė sėkmės!

- Konkurse galima dalyvauti tiek kartų (siųsti skirtingų nuotraukų), kiek norite.

- Pakvieskite draugus ir bičiulius balsuoti už patinkančias nuotraukas. Jūsų balsai lems, kurios 10 nuotraukų surinks daugiausiai balsų.

- Tris šauniausias nuotraukas, kurių autorius apdovanosime, išrinks redakcija iš minėtų 10 daugiausiai jūsų balsų sulaukusių nuotraukų.

- Trys laimėtojai gaus po šaunią Brigitos Jovaišienės knygą "Šuniuko Vinco kelionė aplink pasaulį".

Linkime sėkmės!

Dėmesio! Smerkiame nesąžiningusfotokonkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip irbet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamojiatsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojokodekso 191 straipsnį. Skaitytojus,pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiantpranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis