Mėgstamiausias mano vaiko patiekalas! +REZULTATAI

Koks yra mėgstamiausias jūsų vaiko patiekalas: sriuba, košė, keksiukai, o gal... sumuštiniai? Skelbiame naują konkursą ir laukiame jūsų mažylių receptų.

Konkurso sąlygos:

Konkurso dalyviai turi atsiųsti nuotrauką ir receptą. Nuotrauka gali būti arba patiekalo, arba mažojo valgytojo – kaip jūs pageidaujate.

Konkursas "Mėgstamiausias mano vaiko patiekalas" tęsiasi iki spalio 5 dienos (imtinai).

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Pasibaigus konkursui, laimėtoją išrinks TavoVaikas.lt portalo redakcija.

Portale laimėtas dovanas reikia atsiimti redakcijoje Vilniuje.

Konkurso dovana:

Annabel Karmel knyga „Kūdikių ir mažų vaikų mitybos planas: 200 greitai ir lengvai paruošiamų sveikų patiekalų receptų".

Tai klasikinė receptų kūdikiams ir mažiems vaikams knyga su iliustracijomis, joje gausu svarbių ir naudingų patarimų: kada ir kaip pradėti maitinti kūdiki, koks geriausias pirmasis kūdikių maistas, kaip praturtinti vaiko mitybą naujais patiekalais, kaip juos paruošti ir pan.

REZULTATAI:

Ačiū visiems dalyviams, konkurso laimėtoja skelbiame p.Tatjaną, kuri atsiuntė savo vaikučių mėgstamiausių varškėčių receptą.

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis