Nuotraukų konkursas ANKSTYVO RYTO LINKĖJIMAI +rezultatai

Mažiausi Lietuvos kūdikiai - ankstukai - kviečia visus Lietuvos tėvus ir vaikus prisijungti prie pirmojo Lietuvoje anksčiau laiko gimusiems kūdikiams skirto projekto „Ankstukai" iniciatyvos ir dalyvauti nuotraukų konkurse ANKSTYVO RYTO LINKĖJIMAI bei laimėti dovanų.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Konkurso laikas: konkursas vyksta nuo spalio 9 iki 23 d.

Konkurso sąlygos: tėveliai kviečiami įamžinti savo mažuosius ankstų rytą: užsimiegojusius, sapnuojančius paskutinį sapną, skubančius į mokyklą, kramsnojančius pusryčius ir panašiai. Kodėl ankstų rytą? Nes jis kaip ankstukai skuba kiekvieną iš mūsų aplankyti ir išvysta pasaulį anksčiau.

Svarbiausia konkurse – pozityvi ir draugiška nuotaika – savo nuotraukomis palinkėkime Lietuvos mažiausiems kūdikiams greičiau užaugti.

- Nuotrauka turi būti kokybiška ir atitikti temą.

- Dalyviai konkursui gali pateikti daugiau nei 1 nuotrauką

- Konkurse nugalės 3 dalyviai (3 nuotraukos), surinkę daugiausiai balsų.

- Apie dovanos atsiėmimą dalyviai bus informuojami asmeniškai.

Raginkite bičiulius ir artimuosius balsuoti bei dalyvauti konkurse, kad visi drauge padėtume ankstukams greičiau užaugti!

Konkurso prizas: projekto „Ankstukai" iniciatoriaus kūdikių kosmetikos gamintojo „Johnson's Baby" įsteigta dovana.

REZULTATAI:

sveikiname šių trijų nuotraukų autorius, kurios surinko daugiausia balsų. Su laimėtojais susisieksime asmeniškai.

Daugiau apie projektą „Ankstukai"

Lietuvoje kasmet apie du tūkstančiai arba maždaug 6 proc. visų naujagimių gimsta gerokai anksčiau laiko. 1993 m. Lietuvoje išgyvendavo tik 12 proc. neišnešiotų naujagimių, sveriančių nuo 500 iki 999 g, šiandien - 57 proc. Ankstukų, sveriančių nuo 1 iki 1,5 kg, išgyvenamumo rodiklis pakilo nuo 43 iki 97 proc.

Visame pasaulyje kas 10-tas kūdikis gimsta neišnešiotas. Bet šiandien tai - ne nuosprendis. Tiesiog reikia daugiau laiko, daugiau kantrybės ir daugiau pastangų, kad visi išgirstų ankstuko juoką.

Jau antrus metus neišnešiotais kūdikiais rūpinasi pirmas analogų Lietuvoje ir Europoje neturintis paramos projektas Lietuvoje „Ankstukai", inicijuotas neišnešiotų naujagimių asociacijos „Neišnešiotukas". Projektas padeda anksčiau laiko gimusių kūdikių šeimoms drąsiau ir garsiau prabilti apie neišnešiotumo problemą, o visuomenė turi galimybę prisijungti prie būrio ankstukais besirūpinančių geradarių.

Daugiau informacijos apie paramos projektą „Ankstukai": www.ankstukai.lt.

Prie „Ankstukų" draugų būrio kviečiame jungtis ir socialiniame tinkle „Facebook": https://www.facebook.com/ankstukai?fref=ts.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis