Nuotraukų konkursas „Aš skaitau TAVO VAIKĄ“ (REZULTATAI)

Esate žurnalo TAVO VAIKAS skaitytojas? O gal skaitėte jį anksčiau, kai mažylis buvo mažas ir dar saugote patikusius numerius stalčiuje? Kviečiame dalyvauti naujame nuotraukų konkurse.

Konkurso sąlygos:

Nuotraukos tematika neribojama, tačiau būtina sąlyga - joje turi būti žurnalas TAVO VAIKAS.

Nuotraukas kelkite į žemiau esančią konkurso platformą.

Konkursas tęsiasi iki rugpjūčio 1 dienos.

Nepamirškite nuotraukos įdomiai pavadinti.

Rašykite lietuviškais rašmenimis.

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Balsavimas, kuris vyksta konkurse, neturi jokios įtakos konkurso rezultatams, tai tėra smagus žaidimas. Laimėtoją renka redakcija, atsižvelgdama į konkurso temos išpildymą bei nuotraukos įsimintinumą, originalumą.

Ar žinote, kad vasara yra pats palankiausias metas užsiprenumeruoti TAVO VAIKĄ? Tai patogiai, greitai ir pigiai padarysite šiame puslapyje - ČIA.

Dovana – LEGO® DUPLO® dovanų rinkinys „viskas viename“


Rinkinyje yra įvairiausių puikių LEGO® DUPLO® kaladėlių, kurias vaikai pamėgs konstruoti ir perkonstruoti. Rinkinys sudėtas į tvirtą, legendinę kaladėlės formos LEGO® dėžę. Sukonstruok medžius, namą, netgi mažą pastogę, kurioje galės žaisti katė ir šuo.

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

KONKURSO REZULTATAI

Ačiū visiems mūsų mieliesiems žurnalo TAVO VAIKAS skaitytojams. Linkime visiems gražios vasaros, o konkurso laimėtoju skelbiame šios nuotraukos autorių:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis