Nuotraukų konkursas MANO RUDUO (REZULTATAI)

Kviečiame dalyvauti naujame nuotraukų konkurse MANO RUDUO ir laimėti dovanų savo mažyliui.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Konkurso sąlygos:

Konkursas tęsiasi nuo šiandien iki spalio 15 dienos.

Nuotrauka turi būti kokybiška ir atitikti temą.

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Laimėtojus rinks redakcija, balsavimas tėra smagus žaidimas, kuris rezultatų nelemia.

Pasibaigus konkursui išrinksime 3 laimėtojus, kiekvienam iš jų atiteks po vieną knygą. Kurią - parinks TavoVaikas.lt redakcija.

Dovanėlę reiks atsiimti redakcijoje Vilniuje.

Dovanos:

Enciklopedija „Aš ir pasaulis"

Esi smalsus? Ir jau lankai mokyklą? Šaunu! O ar žinai, iš ko gaminami zefyrai, kada prasideda mokslo metai Australijoje ir kodėl išnyko dinozaurai (oi, o gal keletas jų liko?). Iš ko statomi namai, kiek kalbų moka delfinai ir kur įkurta pirmoji mokykla Lietuvoje?

Norėtum sužinoti? Pažinti ne tik pasaulį, bet ir save? Tai štai - prašom! Versk puslapius ir keliauk! Šią knygą kaip tik tau sukūrė vaikų rašytoja Danguolė Kandrotienė (2014 metų knygos autorė) kartu su būriu dailininkų, autorių ir kitų smalsių žmonių.

„Aš ir pasaulis" - pradinių klasių moksleiviams skirta enciklopedija, parengta Lietuvoje. Mažieji smalsuoliai, skaitydami šią knygą, sužinos svarbiausių faktų apie pasaulį ir mūsų šalį - Lietuvą. Aiškiai ir pradinukams suprantamai pateikta informacija apie pasaulio ir Lietuvos istoriją, žemynus, mokslą, kultūrą, augalus, gyvūnus ir, svarbiausia, mus pačius - žmones. Nuotaikingos nuotraukos ir iliustracijos padeda mokytis įdomiau ir linksmiau!


Enciklopedija apie Lietuvą

Žinių apie savo šalį niekada nebus per daug. Kaip ir meilės!

Žvelgiant į pasaulio rutulį mūsų šalies reikia gerai paieškoti (rodos, ji tokia nedidelė!). Tačiau ar tai svarbu, kai kalbi apie savo Tėvynę, Gimtinę, savo giminę ir save? Apie Lietuvą galime pasakoti valandų valandas, nes Lietuvos istorija - tūkstantmetė ir permaininga, gamta - išskirtinė, kultūros paveldas - turtingas, o kur dar garsūs lietuviai, išsibarstę po visą pasaulį.

Ši knyga pagelbės moksleiviams, papildys jų istorijos, pasaulio pažinimo ir geografijos žinias. Enciklopedija iliustruota naujausiomis nuotraukomis ir istorinėmis iliustracijomis, papildyta įdomiomis istorijomis, nuorodomis į lankomas vietas, o skaičius mėgstantys skaitytojai ras skiltį „Faktomanams".

„Enciklopedija apie Lietuvą" skirta skaitytojams nuo 10 metų. Knygoje pateikiamos temos apie lietuvių kalbą, istoriją, miestus, geografiją, gyvūniją ir augaliją, etnografinius regionus, kultūros paveldą, religijas ir kitas Lietuvai svarbias temas. Enciklopedija papildyta įdomiais faktais, istorijomis, skaitiniais, remiamasi naujausia statistika ir šių dienų aktualijomis. „Enciklopedija apie Lietuvą" kiekvienam moksleiviui taps tiek pagalbininke mokykloje, tiek įdomia knyga laisvalaikio skaitiniams. Skirta nuo 10 iki 110 metų.

Iliustruotas lietuvių, anglų, vokiečių, rusų kalbų žodynas

Tai iliustruotas keturkalbis lietuvių, anglų, vokiečių, rusų kalbų žodynas, parengtas Lietuvoje įvertinus šalies gyventojų dažniausiai vartojamas užsienio kalbas bei su tuo susijusius poreikius.

Žodynas suskirstytas į 22 temas apie maistą, namus, sodą, sveikatą, keliones, grožį, sportą bei kitas. Knygoje lengvai surasite daugiau kaip 9000 žodžių lietuvių, anglų, vokiečių ir rusų kalbomis. Žodžius iliustruojantys objektai padeda geriau suvokti žodžių reikšmę ir jų vartojimo sferą. Žodyne rasite ir trumpą tekstą apie Lietuvą, lankytinas šalies vietoves, nacionalinius patiekalus. Šios žinios pravers bendraujant su užsienio svečiais, keliaujant ar tiesiog norint sužinoti kuo daugiau užsienio kalbų terminų. Tai puikus spalvingas leidinys skirtas naudoti mokykloje ar namuose, mokantis kalbų ar verčiant specializuotus tekstus, instrukcijas, receptus, keliaujant.

Žodynas skirtas tiek pradedantiesiems mokytis kalbų, tiek pažengusiems mokyklinio amžiaus vaikams.


KONKURSO REZULTATAI:

Ačiū visiems, dalyvavusiems konkurse. Išrinkome štai šiuos laimėtojus, kuriems atitenka po knygą.

Enciklopedija "Aš ir pasaulis" atitenka šios nuotraukos autoriui:

„Enciklopedija apie Lietuvą" atitenka šios nuotraukos autoriui:

"Iliustruotasis žodynas" atitenka šios nuotraukos autoriui:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis