Nuotraukų konkursas "Mažųjų emocijos"+REZULTATAI

Vaikų emocijos visada būna tikros ir jų būna daug! Kai vaikas juokiasi, daro tai iš visos širdies, kai liūdi ar pyksta - irgi. Neabejojame, kad savo šeimos albume turite ne vieną išraiškingą nuotrauką, kurioje įamžinta ypatinga jūsų vaiko emocija.

Konkurso sąlygos:

Konkursui tinka kokybiškos bei temą atitinkančios nuotraukos.

Konkursas "Mažųjų emocijos" tęsiasi iki lapkričio 5 dienos (imtinai).

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Bus renkami trys laimėtojai.

Nepamirškite nuotraukos įdomiai pavadinti, neretai geras pavadinimas – pusė darbo.

Pasibaigus konkursui, 3 laimėtojus išrinks TavoVaikas.lt portalo redakcija.

Laimėtas dovanas išsiųsime Jums tiesiai į namus!

Apie dovaną:

Knyga „Nepamesk galvos“
Sudarytoja Danguolė Kandrotienė

Tai praktinis vadovas vaikams, kaip elgtis įvairiose situacijose“ – leidyklos "Debesų ganyklos" išleista knyga padės vaikams pažinti save ir spręsti kasdieniame gyvenime kylančias problemas. Leidinyje pristatomos šių dienų vaikams aktualios temos: saugumas gatvėje ir namuose, priklausomybė nuo kompiuterio, internete tykantys pavojai, mokykliniai sunkumai, baimė ir kiti užklumpantys jausmai, smurtas, prievarta, nesutarimai su tėvais, vyresniu broliu ar seserimi. Informacija pateikta vaikams patraukliu stiliumi, iliustruota žaismingomis iliustracijomis, papildyta interaktyviomis užduotimis. Knyga parengta bendradarbiaujant su VšĮ „Vaikų linija“, atsižvelgiant į lietuvių vaikams kylančius socialinius, emocinius sunkumus, saugumo klausimus, vaikų pomėgius ir interesus.

KONKURSO REZULTATAI:

Labai ačiū visiems už aktyvumą. Šiame konkurse buvo labai sunku išrinkti laimėtojus, nes visos nuotraukos buvo ypatingos ir vertos nugalėtojo vardo. Vis dėl to skelbiame 3 laiminguosius, kuriems išsiųsime laimėtą knygą:

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis