Nuotraukų konkursas ŠVENTEI PASIRUOŠĘS (+rezultatai)

Kviečiame dalyvauti nuotraukų konkurse „Šventei pasiruošęs!“, kuriame įamžintas jūsų vaikas ar visa šeima jums svarbioje šventėje – per gimtadienį, krikštynas, vestuves, gimtadienį, Kalėdas ir t.t.

„Šventei pasiruošęs“- taip vadinasi naujasis nuotraukų konkursas, kuriame kviečiame dalyvauti jus, mieli bičiuliai. Neabejojame, kad savo albumuose turite ne vieną panašią nuotrauką, į kurią žiūrint užlieja šilti jausmai, o ji jums primena svarbią šventę.

Konkurso sąlygos:

Konkursui tinka kokybiškos bei temą atitinkančios nuotraukos.

Konkursas tęsiasi iki lapkričio 23 dienos (imtinai).

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Nepamirškite nuotraukos įdomiai pavadinti, neretai geras pavadinimas – pusė darbo.

Pasibaigus konkursui, laimėtoją išrinks TavoVaikas.lt portalo redakcija. Balsavimas, kuris vyksta konkurse, tėra smagus žaidimas, pramoga, kuri neturi įtakos konkurso rezultatams.

Apie dovaną:

Prizų steigėjas UAB "Lagaminas" nugalėtojui padovanos 12 lapų fotokalendorių (A3 formato) su jūsų pageidaujamomis nuotraukomis.

KONKURSO REZULTATAI

Ačiū visiems mūsų bičiuliams už nuotaikingas nuotraukas. Išrinkti laimėtoją paprašėme prizą įsteigusios įmonės darbuotojų. Nugalėjo šios nuotraukos autorius.

Nuotrauką įkėlusi mama Toma rašo: "Didžiausias Kalėdinis stebuklas yra ne materialios dovanos, o nuoširdi vaiko šypsena ir emocijos pamačius sniegą ar Kalėdines lemputes".

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis