Nuotraukų konkursas „Vasaros linksmybės“ +Rezultatai

Kviečiame dalyvauti naujame nuotraukų konkurse ir laimėti natūralios kosmetikos šeimai SANTE rinkinį!

Vasara – pats smagiausias metų laikas, kuomet šeimos su vaikais daug laiko praleidžia gryname ore ir mėgaujasi saulės bei vandens teikiamais malonumais.

Kiekvienos šeimos albume yra nuotraukų, kuriuose įamžintos smagios vasariškos akimirkos: vaikai žaidžia, maudosi, uogauja ir išdykauja. Todėl neabejojame, kad konkurse dalyvauti galės kiekvienas ir kiekviena.

Konkurso sąlygos:

Konkursui tinka kokybiškos bei temą atitinkančios nuotraukos.

Konkurso trukmė: nuo birželio 18 dienos iki liepos 7 dienos (imtinai).

Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Rinksime tris laimėtojus, kuriems atiteks po 3 SANTE produktų rinkinį.

Pasibaigus konkursui, 3 laimėtojus išrinks TavoVaikas.lt portalo redakcija, balsavimas tėra smagus žaidimas ir konkurso rezultatų nelemia.

Prizą išsiųsime Jums į namus.

Apie dovanas:

Vokietijos natūralios kosmetikos gamintojas SANTE sukūrė Family kosmetikos liniją, remdamasis šiuolaikinio žmogaus gyvenimo ritmo ir interesų specifika. Priemonių sudėtys, aromatai, pakuotės – viskas harmoningai dera su gyvenimo būdu ir kasdieniais higienos ritualais.

SANTE Family plaukų ir kūno priežiūros priemonės yra hipoalergiškos. Produktai tinka visų tipų odai, įskaitant jautrią ir reiklią. SANTE Family gali naudoti visa šeima, pradedant pačiais mažiausiais jos nariais.

Tačiau tai, kas švelnu, yra ir labai veiksminga! SANTE remiasi naujausiomis technologijomis ir taiko novatoriškus sprendimus: visos veikliosios vertingų augalų medžiagos – aliejai ir ekstraktai – sujungtos į darnias ir veiksmingas produktų formules, kurios grąžina odai ir plaukams sveikatą ir gražią išvaizdą.

Dovanų rinkinį sudaro: 500 ml SANTE Family šampūnas su kokoso pienu ir ekologišku apelsinų aliejumi, 500 ml SANTE Family dušo gelis su kokosais ir vanile ir 30 ml SANTE Family rankų kremas su goji uogomis ir alyvuogių aliejumi.



Rinkinio kaina 23 Eur.
Daugiau www.bioteka.lt

KONKURSO REZULTATAI

Ačiū visiems konkurso dalyviams. Išrinkome tris laimėtojus ir jiems parašėme laišką el. paštu, kuriuo jie registravosi dalyvaudami konkurse.

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis