Nuotraukų konkursas „Vasaros žaidimai“ +REZULTATAI

Kviečiame dalyvauti naujame nuotraukų konkurseVasaros žaidimai“, kur jūsų laukia šaunios dovanos mažiesiams!

Konkurso sąlygos:

- Konkursui tinka kokybiškos bei temą atitinkančios nuotraukos.

- Konkursas tęsiasi iki rugpjūčio 10 dienos (imtinai).

- Kiekviena šeima gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

- Pasibaigus konkursui laimėtojus išrinks TavoVaikas.lt portalo redakcija.

- Išrinksime 6 laimėtojus. Jiems padovanosime po „Quut“ smėlio žaislą iš Toybox.lt.

- Redakcija pasilieka teisę pašalinti (redaguoti) nuotrauką, jei ji neatitinka temos arba yra neetiška vaiko atžvilgiu.

APIE DOVANAS:

„Quut“ žaislai sukurti atsižvelgiant į vaikų elgesį paplūdimyje. Jie išmanaus dizaino ir ilgaamžiai. Jie estetiški, su jais smagu žaisti, tad neabejojame, kad vaikai juos su savimi ims kiekvieną kartą eidami į paplūdimį.

Paplūdimio kastuvas „Scoppi“

„Scoppi“ kastuvas iš karto traukia akį savo neįprastu inovatyviu dizainu. Vaikams jis labai patiks, kadangi jie galės kasti paplūdimio smėlį rankomis ir kojomis. Įrankis turi nuimamą sietą smėliui, kuris puikiai tiks statant pilis ir griovius. Beje, tai taip pat puikus sniego žaislas.

Smėlio žaislas „Triplet“

„Triplet“ - tai unikalus daugiafunkcinis smėlio žaislas, kuriuo smagu ir lengva naudotis. Tai kastuvas, grėbliukas ir smėlio sietelis viename. Be to, tuščiavidurė rankena gali būti naudojama kaip vandens piltuvėlis. Kastuvėliu galima kasti duobes ir griovius, statyti pamatus. Tuomet smėlio sietu galima išsijoti kriaukleles ir akmenukus, kad smėlis taptų tinkamas žaidimui. Grėblys vaikams leis užsiimti papildomu kūrimu.

Žaidimas su žiedais ir kamuoliuku „Ringo“

„Ringo“ - tai labai universalus ir kompaktiškas žaidimas tobulai tinkantis pasiimti į kelionę ir žaisti bet kokioje aplinkoje, ypač paplūdimyje. Žaidimą sudaro trys ryškiaspalviai žiedai ir kamuoliukas, kurie bus puikiai matomi ant bet kokio pagrindo. Jie gerai matomi ant bet kokio paviršiaus, švelnūs kraštai tiks ir mažiausiems žaidėjams.

Kastuvėlis su kamuoliuku „Cuppi“

„Cuppi“ - tai kastuvėlis, sietelis ir kamuoliukas viename. Trys atskiros dalys suteikia galybę jų panaudojimo galimybių. Patogi forma sukurta mažoms rankoms, o trys atskiros dalys leis užsiimti įvairia veikla.

Kibirėlis „Ballo“

„Ballo“ net nepanašus į kibirėlį, tačiau Jūsų mažieji jį naudos būtent taip! Unikalus dizainas leidžia mažoms vaikų rankytėms patogiai išpilti vandenį bei jį nešioti. Apvali forma yra labai stabili, tad vanduo neišsilieja. Nešioti vandenį į smėlio pilį dar niekada nebuvo taip smagu!

Smėlio formelės „Alto“

„Alto“ - tai trijų dalių smėlio žaislas, kurio dizainą įkvėpė profesionalūs smėlio architektai. Tai trys viena ant kitos užsidedančios formos, su kuriomis statyti taip paprasta. Vaikai taps ekspertais vos per kelias minutes ir galės pastatyti bokštus, kurie tikrai nesugrius per kelias minutes.

REZULTATAI

Ačiū visiems konkurso dalyviams. Skelbiame 6 laiminguosius, kuriems padovanosime prizus.







Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas
fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis