Prenumeruokite TAVO VAIKĄ ir laimėkite SPA procedūrą plaukams (rezultatai)

Jums pageidaujant pratęsiame prenumeratos akciją, per kurią užsiprenumeravę mūsų žurnalą galite laimėti plaukų grožio procedūrą. Prenumeruokite žurnalą „Tavo vaikas“ nuo rugpjūčio 21 iki rugsėjo 15 d. ir laimėkite šią moterišką žavią dovaną.

Prenumeruokite žurnalą „Tavo vaikas“ nuo rugpjūčio 21 iki rugsėjo 15 d. ir laimėkite SPA procedūrą plaukams. Užsiprenumeruoti žurnalą patogiausia internetu: www.zurnalai.delfi.lt/tavovaikas

Kiti būdai prenumeruoti žurnalą:

- Telefonu 85 247 77 30 (I-V, 9-17 val.)

- El. paštu prenumerata@delfi.lt

Rugsėjo mėnesio papildomos prenumeratos akcijos laimėtoja – 3 mėnesių Augusto mama Aušra.


Augusto mamos atsiliepimai:

Džiugu, kad tapau prenumeratos laimėtoja – ir dar pačiu tinkamiausiu metu, nes po gimdymo plaukai pasikeitė į blogąją pusę. Labai patiko meistrių atlikta procedūra ir visa suteikta naudinga informacija apie plaukų priežiūrą. Ačiū jums už mažytę šventę esant mamos kasdienybei.“

Kas buvo daryta plaukams?

Atliktas gilus balansinis galvos trinkimas ir atgaivinti plaukai.

JF meistrė parinko SPA plaukų procedūrą be pigmento (biodažymo).

Buvo papasakota apie hormonų pokyčius organizme (per nėštumą, po gimdymo, žindant), galvos odos ir plaukų priežiūrą. Mamytei meistrė patarė, kaip taisyklingai prižiūrėti plaukus ir išvengti plaukų bėdų po gimdymo, tarkime, slenkančių plaukų ir riebalinių liaukų hiperfunkcijos (išsiskiria per daug riebalų), kas šiuo atveju buvo labai aktualu – plaukai slenka kuokštais.

Darbo pabaigoje buvo atliktas plaukų struktūros šlifavimas (specialus plaukų kirpimas netrumpinant plaukų) bei parinktos „Jungle Fever“ priemonės – dovanos tolesnei plaukų priežiūrai.

Meistrė šiuo gyvenimišku laikotarpiu mamytei pataria naudoti „Jungle Fever“ trigubo poveikio nenuplaunamą losjoną su obuolių kamieninių ląstelių ekstraktu. Losjonas atnaujina plauko svogūnėlį, prailgina jo gyvybingumą ir stabdo plaukų slinkimą. Kamparo ir mentolio veikliosios medžiagos valo ir gaivina. Trigubo poveikio principu sukurtas losjonas veiksmingai stabdo plaukų slinkimą, reguliuoja galvos odos riebalų pusiausvyrą ir neleidžia atsirasti pleiskanoms.


Plaukų procedūras atliko sertifikuota „Jungle Fever“ meistrė technologė Evelina Kažiniauskienė, kuri dirba pagal autorinę Master Class Jelenos Nesterovos SPA programą, kai naudojama profesionali itališka „Jungle Fever“ kosmetika.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis