Tėčio dienai skirtas nuotraukų konkursas (REZULTATAI)

Birželio pirmasis sekmadienis – Tėčio diena. Ta proga skelbiame tėčiams skirtą nuotraukų konkursą ir kviečiame laimėti visą glėbį vyriškų prizų.

Konkurso sąlygos:

Konkursas, skirtas Tėčio dienai, trunka iki birželio 7 dienos.

Nuotraukas reikia talpinti į žemiau esančią platformą. (Dažniausia klaida, kodėl nepavyksta įkelti nuotraukos – ji per didelė, sumažinkite, jei nesiseka. O jei ir tada nepavyksta, siųskite mums el.p. tavovaikas@delfi.lt).

Viena šeima dalyvauti konkurse gali tiek kartų, kiek nori.

Konkursui tinka kokybiškos ir temą atitinkančios nuotraukos.

Nepamirškite nuotraukos įdomiai užvadinti.

Rašydami naudokite lietuviškas raides.

Konkurso laimėtojus rinks redakcija, balsavimas tėra smagus žaidimas, neturintis jokios įtakos rezultatams.

Iš viso išrinksime 4 konkurso laimėtojus, kuriems atiteks po dovanėlę

Laimėtojai bus paskelbti portale TavoVaikas.lt.

Prizus kviesime atsiimti redakcijoje.

Apie dovanas:


2 laimėtojams "Amway" dovanoja po „HYMM“ kūno priežiūros rinkinį.

Jį sudaro rutulinis dezodorantas su šalavijo lapų ekstraktu ir „2-in-1“ šampūnas plaukams bei kūnui su vandeninės mėtos ekstraktu ir jūros mineralais. "HYMM" – tai kasdienei vyrų veido ir kūno priežiūrai skirta kolekcija. Dezodorante esantis šalavijo lapų ekstraktas žinomas dėl savo savybių, padedančių kontroliuoti kvapą, ir antimikrobinio poveikio. Šampūnas kūnui ir plaukams turi gaivų kvapą ir pasižymi lengvu kondicionuojančiu poveikiu plaukams. Preliminari rinkinio kaina – 20 eur.

Dovanos atitenka šių nuotraukų autoriams:


2 laimėtojams "Amway" dovanoja „HYMM“ skutimosi rinkinį vyrams.

Jį sudaro penkių skustuvų peiliukas, kuris savo technologijos dėka užtikrina tikslų ir patogų skutimąsi. Taip pat skutimosi želė, sukurta su pankolio sėklų ekstraktu, kurio sudėtyje yra daugybė eterinių aliejų, nuraminančių odą. Po skutimosi odą atgaivinkite rinkinyje esančiu balzamu, kurio speciali formulė su alijošiaus ekstraktu, vitaminu E ir alavijais nuramina ir drėkina odą. Preliminari rinkinio kaina: 53 eur.

Dovanos atitenka šių nuotraukų autoriams:



Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai tavovaikas@delfi.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis