Karališkieji Monako dvyniai pateikė malonią staigmeną (FOTO)

Nuo tos dienos, kai Monake gimė karališkieji dvyniai, juos viešumoje matėme vos kelis kartus. Šiandien dvyniams jau yra 8 mėnesiai.

Rugpjūčio 28 dieną Monake vyko nacionalinė šventė "Pique Nique Monegasque". Joje dalyvavę svečiai turėjo progą pamatyti Monako karališkąją šeimą - kunigaikštį Albertą (57) ir kunigaikštienę Charlene (37).

AFP/Scanpix

Laimingi tėvai rankose laikė ir savo 8 mėnesių dvynius - Jacques ir Gabriella. Charlene laikė dukrytę, kunigaikštis Albertas - sosto paveldėtoją sūnų.

Reuters/Scanpix

Šventės metu Princesės Antuanetės parke jie mielai pozavo fotografams bei bendravo su šventės svečiais.

Didžiule staigmena tapo dvynukų apranga - jie abu buvo pasipuošę nacionaliniais rūbais.

Kaip pastebi žiniasklaidos apžvalgininkai, pastaruoju metu karališkoji pora atrodo itin laiminga ir darniai sutarianti. Interviu žurnalui „People" kunigaikštis sakė, kad dvynių gimimas buvo pati laimingiausia jo paskutiniojo gyvenimo dešimtmečio diena.

Charlene, ne kartą vadintą „liūdnąja kunigaikštiene“, pastaruoju metu irgi atrodo švytinti. Neabejojama, kad motinystė jai išėjo į naudą.

2011 metais susituokę kunigaikštis Albertas ir buvusi plaukikė iš PAR Charlene Wittstock dvynių susilaukė 2014 metų gruodžio 10 dieną. Jie gimė Monake, Charlene anytos, kunigaikštienės Grace, vardo ligoninėje. Mergaitė pavadinta Gabriella Therese Marie, o dviem minutėm jaunesnis brolis - Jacques Honoré Rainier. Pastarasis vardas suteiktas kunigaikščio Alberto tėvo garbei - kunigaikštis Rainier mirė 2005 metais.

Nors dukrytė ir gimė pirmoji, šalies sosto pirmuoju įpėdiniu tampa berniukas. Monake galiojantis įstatymas suteikia šią privilegiją berniukams, nesvarbu, kad jie yra jaunesni už seses. Dvyniai gimė anksčiau numatyto laiko, todėl kurį laiką turėjo praleisti ligoninėje. Kai dvyniams sukako lygiai 5 mėnesiai, gegužės 10 dieną jie buvo pakrikštyti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis