A. Grigaliūnienė: per nėštumą priaugti kilogramai – ne tragedija

Nėštumo laikotarpiu priaugti kilogramai - ne tragedija. Tuo įsitikinusi prieš pusmetį antrosios atžalos susilaukusi komunikacijos įmonės bendraturtė Agnė Grigaliūnienė, mananti, kad jos šaldytuve galima aptikti nuodėmių.

Moteris neslepia, kad besilaukdama dukrelės jautė nenumaldomą trauką saldumynams, dėl jų priaugo nemažai svorio. Dabar Agnė sėkmingai grįžta prie įprastų kūno linijų ir savo patirtimi mielai dalijasi su televizijos žiūrovais.

TV3 laidos „Mitybos balansas" vedėja Vlada Musvydaitė pakvietė Agnę apie sveiką mitybą ir aktyvų gyvenimo būdą paplepėti prie pietų stalo. Čia užsimezgęs atviras moteriškas pokalbis atskleidė nemažai A. Grigaliūnienės mitybos paslapčių.

Iki septinto nėštumo mėnesio Agnė sportavo, o po gimdymo, vos tik medikams leidus, vėl sugrįžo į treniruotes. Be to, norėdama greičiau pasiekti kūno pokyčių, televizijos laidų ir renginių vedėja, kaip pati sako, po dukters gimimo valgo kur kas mažiau.

TAIP PAT SKAITYKITE:
2 vaikų mama" motinystė man – kaip budizmas
Ericos Jennings sūnaus Antano mėgstamiausia košė

Agnė laikosi savo pačios susidaryto mitybos režimo, tačiau jo nevadina dieta: „Susigalvojau apribojimų, kurie, tiesą pasakius, man labai tinka. Jau kelis mėnesius nevalgau angliavandenių, mieliau renkuosi daržoves. Pasirodo, jos irgi prisotintos angliavandenių, bet ne tų miltinių ar „bandelinių". Vengiu cukraus, kurio daug vaisiuose, nuo jų irgi smarkiai atsiribojau."

TV3

„Mitybos balanso" herojė po sočių pietų pakluso pagrindinei laidos taisyklei: ką suvalgei, tą privalai išeikvoti. Suvartotoms kalorijoms deginti ji pasirinko valandos trukmės ėjimo treniruotę. Liedama prakaitą treniruoklių salėje A. Grigaliūnienė pokštavo, kad, norint daugiau vaikščioti, nebūtina lėkti į sporto klubus – pakaktų tiesiog įsigyti šunį.

Kol moterys sportavo, laidos konsultantas, Lietuvos sporto universiteto mitybos specialistas Artūras Sujeta surengė reidą Agnės namų šaldytuve. Čia profesionalus dietologas aptiko produktų, dėl kurių turėjo keletą pastabų.

„Sutikusi dalyvauti laidoje „Mitybos balansas" pagalvojau, kad įleisti žmogų į savo šaldytuvą yra beveik tas pats, kas įsileisti į lovą. Bent jau labai panašu, nes šaldytuve irgi matosi visos nuodėmės", – sako juokdamasi A. Grigaliūnienė.

Mitybos specialistas A. Sujeta TV3 laidos žiūrovams pateiks patarimų, paaiškins kodėl naudinga kasdien vartoti grūdines kultūras, praturtintas naudingaisiais angliavandeniais ir kitomis organizmui reikalingomis medžiagomis. 

Norinčius sužinoti daugiau apie sveiką mitybą ir aktyvią gyvenseną Vl. Musvydaitė kviečia žiūrėti laidą „Mitybos balansas" kiekvieną šeštadienį 10.00 val.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis