Angelina Jolie ir Bradas Pittas įsivaikina dar vieną vaiką?

Šiomis dienomis žiniasklaidos priemones apskriejo informacija apie galimai didėjančią aktorių Brado Pitto ir Angelinos Jolie šeimą. Pranešama, jog garsioji pora netrukus įsivaikins dar vieną vaiką. Tai bus ketvirtasis įvaikis ir septintasis vaikas šeimoje.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Pusseptinto kilogramo kūdikį pagimdžiusi mama nepastebėjo nėštumo
Motina atsisako neįgalaus vaiko, kurį užauginti ryžtasi tėtis

Kaip informuotas šaltinis pasakojo „Women's Day“, įvaikiu galimai taps dvejų metų berniukas Moussa iš Sirijos, kuris šiuo metu gyvena Turkijoje.

Pranešama, kad gražioji aktorė ir režisierė šį berniuką pažino lankydamasi Irake karo zonoje. Čia vieno susitikimo metu išgirdusi našlaičio Moussa istoriją, Angelina susijaudino ir iš karto apkabino jį.

Angelina Jolie pabučiavo berniukui į kaktą ir viso susitikimo metu nepaleido jo iš rankų.

Angelina Jolie ir Bradas Pittas turi tris biologinius vaikus ir tris įvaikius. Jie yra įvaikinę 13 metų Maddoxą iš Kambodžos, 9 metų Zaharą iš Etiopijos ir 11 metų Paxą iš Vietnamo.

Po to, kai sausio pabaigoje Angelina Jolie grįžo iš Irako, „New York Times“ buvo publikuotas straipsnis su jos viešnagės įspūdžiais. Angelina Jolie šioje karo draskomoje šalyje nuo 2007 metų lankėsi jau penktą kartą ir sako, kad kas kartą jaudina vaizdai ir situacija, kurią ji ten pamato.

Priminsime, kad pora susituokė 2014 metų vasarą po dešimties metų bendro gyvenimo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis