Finansiškai nepriklausoma mama – mitas ar teisybė?

Motinystė apima visas moters gyvenimo sritis. Ji pakeičia požiūrį į save, šeimą, draugus ir supantį pasaulį.

Pasikeičia ir jūsų elgesys – kaip jūs mąstote, veikiate ir reaguojate. Šis gyvenimo etapas išmoko nedaryti skubotų sprendimų, prieš ko nors imantis viską apgalvoti. Motinystė taip pat priverčia planuoti tokius žemiškus dalykus kaip finansai, kadangi ant tėvų pečių gula atsakomybė už vaiko gyvenimo kokybę. Kiekvieno tėvo pareiga aprūpinti vaiką maistu, drabužiais, pastoge. Ir tai tik pradžia.

Išeidama motinystės atostogų, moteris tampa priklausoma nuo aplinkybių: valstybės išmokų, pašalpų arba vyro įnešamų įplaukų. Turbūt kiekviena moteris pasvarsto, kad gerai būtų turėti papildomą pajamų šaltinį, kuris užtikrintų saugią ateitį. Tačiau iškyla klausimas: ar įmanoma susirasti veiklos, kai namuose begalybė rūpesčių, o laiko dažniausiai neužtenka net pasirūpinti savimi?

Įsivaizduokite savo ateitį – kad turite pakankamai lėšų ne tik būtiniausioms reikmėms, bet ir tam, ko norite jūs pati, kad galite būti pati sau vadovė ir vykdyti veiklą kaip norite ir kada norite, kad galite nustatyti tikslus ir kurti savo verslą tiems tikslams pasiekti, kad galite įkvėpti kitus būti sėkmingais ir gauti dar didesnes pajamas.

Klausiate, kaip tai įmanoma?

AVON siūlo Jums galimybę kurti nuosavą grožio verslą. Bendradarbiaudami su kompanija ir vykdydami konsultanto veiklą, jūs užsiimsite įdomia veikla, kuri atskleis jūsų stipriąsias savybes ir sugebėjimus. Lankstus veiklos grafikas duos galimybę savarankiškai susidėlioti veiklos planus ir tvarkaraštį, neaukojant šeimos laiko ir neatitrūkstant nuo svarbių dienos darbų. Be to, juk niekam ne paslaptis, kad kiekvienai moteriai patinka gerai atrodyti, tad veikla grožio kompanijoje darys įtaką ne tik piniginės papilnėjimui, tačiau ir paskatins norą pasitempti, daugiau dėmesio skirti išvaizdai.

Bendradarbiavimas su AVON nereikalauja jokių įsipareigojimų, o tik duoda galimybę mėgautis inovatyviais ir grožio apdovanojimus pelniusiais gaminiais, naudotis kokybiškomis paslaugomis ir įgyvendinti savo svajones. Tai yra veikla, kuria galite užsiimti atlikdamos savo kasdieninius darbus - gaminius galite pasiūlyti draugėms arba pažįstamoms moterims vaikų žaidimų aikštelėje, juk tai nereikalauja papildomo laiko!

AVON vertina patogumą ir mamų laiką - konsultantės ir klientai gali naudotis šimtaprocentine grąžinimo garantija. Jei AVON gaminys pasirodo esąs nekokybiškas, konsultantas per 3 mėnesius nuo įsigijimo dienos gali pakeisti jį kitu arba jam grąžinami pinigai.

Šiuo metu prisijungę prie AVON gausite kvepalus „Avon Cherish" tik už 0,29 €.

Kodėl turėtumėte tapti AVON konsultante?

AVON yra gerai žinoma tarptautinė tiesioginės prekybos kompanija, įkurta daugiau nei prieš 125 metus. Kompanijos tikslas - suteikti moterimis galimybę būti gražioms ir nepriklausomoms, neatsižvelgiant į jų amžių ar tautybę. Šiandien AVON gaminiais, t.y. kvepalais, kosmetika ir aksesuarais prekiauja daugiau nei 6,5 mln. konsultantų visame pasaulyje. Tai ne tik grožio kompanija - pirkdamos specialius gaminius konsultantės prisideda prie kovos su krūties vėžiu ir smurtu prieš moteris fondų.

Ir prisiminkite – vaikas gyvenimo mokosi ir ima pavyzdį iš artimiausių žmonių. Mama, kuri yra ne tik graži, tačiau laiminga ir veikli, yra iškalbingiau nei pasakų herojės!

Užsakymo nr.: PT_67366962

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis