Jaudinanti akimirka: kūdikius žindančios kariškės

Žindyti kūdikį yra sveika ir mamai, ir vaikeliui. Iki 6 mėnesių sveikam mažyliui visiškai pakanka mamos pieno, Pasaulinė sveikatos organizacija rekomenduoja žindyti iki 2 metų.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Ką daryti mamoms, kurios pagimdžiusios kūdikį grįžta į darbą? Ar tai reiškia, kad vaikui reikia atsisveikinti su mamos pienu? O gal galima darbą ir žindymą suderinti?

Šie klausimai kyla pamačius šių dienų socialinių tinklų hitą - nuotrauką, kurioje įamžinta 10 žindančių moterų kariškių iš JAV.

Fotografė Tara Ruby, publikavusi šią nuotrauką savo socialinio tinklo "Facebook" paskyroje drąsina visas mamas, kurios žindo ir nenori atjunkyti vaikelio net ir tuo atveju, jei reikia grįžti į darbą.

Savo fotografijai ji pasirinko būtent mamas, vilkinčias karines uniformas. Atrodytų, iš pirmo žvilgsnio gana vyriškas užsiėmimas yra puikiai suderinamas su motinystės instinktais.

Gal todėl ši nuotrauka sulaukė didžiulio dėmesio bei komentarų. O ką manote jūs?

I posted this on here last night at 11:59pm. It has since disappeared from my feed and my wall. So we are posting this...Posted by Tara Ruby Photography on 2015 m. rugsėjo 11 d.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis