Kaip pažadinti po vaikų gimimo priblėsusią aistrą

Nors daugelis porų jaučiasi laimingi drauge, tačiau yra tema, kuri kai kurioms jų kelia nerimą - vis didėjantis nuobodulys seksualiniame gyvenime. Pirmųjų metų aistra beveik visiškai išnyko, o vietoj to viskas virto paprasčiausiu įpročiu. Kokios šios monotonijos priežastys? Kaip galima pakeisti šią situaciją ir įpūsti naujos aistros?



Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Jaudinantis lytinis gyvenimas įmanomas tik laiminguose santykiuose

Geismas santykiuose labai stipriai priklauso nuo to, ar partneris jaučia pasitenkinimą jais. Ar partneriai jaučiasi mylimi, vienas kitu pasitiki ir jaučia vienas kitam padėką? Visiškai atsiduoti ir užsiimti intymiais dalykais įmanoma tik su sąlyga, kad visa tai yra.

Jeigu norite jaudinančio seksualinio gyvenimo, labai svarbu su partneriu kalbėti apie jo jausmus, norus ir baimes. Santykiuose būtina vienas kitam suteikti pakankamai erdvės, kad abu galėtų pasakyti, kas suteikia laimės, o kas - neigiamų emocijų.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Gimdymai Lietuvoje: su anytomis, dukterimis ir pagėrusiais vyrais

Kaip suplanuoti vaiko lytį: patarimai, kuriuos žinojo mūsų močiutės

Tik taip įmanoma deramai reaguoti į partnerį ir pateikti pasiūlymus, kaip viską galima būtų tobulinti. Jeigu konfliktines situacijas bandysite pakišti po kilimu vildamiesi, kad viskas išsispręs savaime, tikrai nieko gero nepasieksite. Nepakankamas bendravimas sukuria tik dar didesnes problemas, vadinasi, tuo pačiu ir didesnį nepasitenkinimą bei nusivylimą.

Jaudinantis lytinis gyvenimas - tik patenkintiems savo kūnus

Seksualinį gyvenimą veikia dar vienas svarbus veiksnys - pasitenkinimas savo paties kūnu. Daugelis mūsų, žvelgdami į veidrodį, matome tik problemines zonas: kojos per storos, krūtinė per maža, o pilvas nepakankamai plokščias. Visas šis nepasitenkinimas automatiškai persiduoda seksualumui. Kai žmogus blogai jaučiasi savo paties kūne, šios neigiamos emocijos persikelia ir į jausmingumą bei erotiką.

Tad neleiskite, kad jus klaidintų netikri idealai iš reklamų ir televizijos. Niekas nėra tobulas! Jūs jūsų antrosios pusės akyse esate nuostabiausia. Ypač po nėštumo moterys dažnai jaučiasi nepatenkintos savo kūnu. Tačiau reikia ne nerimauti, o imtis veiksmų, kad pasiektumėte trokštamas kūno formas.

Patarimai norintiems pokyčių lytiniame gyvenime

  • Kartu išeikite: Vietoj eilinio vakaro prie televizoriaus partneriai galėtų kartu kažkur išeiti. O jei jau niekur nesinori eiti, tuomet galima namuose suruošti vakarienę žvakių šviesoje. Tokiam vakarui vaikus auginančios poros turėtų ruoštis iš anksto - pasirūpinti, kas tuo metu prižiūrės jų vaikus, kad galėtų be problemų mėgautis kartu praleistu laiku.
  • Maitinkite vienas kitą: Partneriai galėtų pasisemti įkvėpimo filme „9 ½ savaitės" ir vienas kitą pamaitinti įvairiu maistu.
  • Bendra vonia: Pabandykite kartu atsipalaiduoti vonioje. Tiesiog uždekite žvakes, muzikiniam fonui paleiskite romantišką muziką, pasirūpinkite putojančiu vynu. Tai neabejotinai sužadins abipusę aistrą.
  • Pakeiskite vietą: Juk žinote, kad nauji tapetai gali sukurti tikrą stebuklą. Taip ir partneriai, kartais turi tiesiog pabėgti nuo kasdienybės. Neilga išvyka į romantišką viešbutį - ideali išeitis.
  • Sulėtinkite tempą: Visiškai nesvarbu, kaip vienas kitą palepinsite - viskam skirkite dvigubai daugiau laiko. Aistrą tai tik dar labiau pakurstys.

Gero seksualinio gyvenimo instrukcijos nėra

Kiekvienas mūsų norėtume išmokti triukų ir metodų, kaip suvilioti ir patenkinti savo antrąją pusę. Žinoma, patarimų, kaip pagerinti lytinį gyvenimą yra, tačiau patikimos instrukcijos šiam atvejui dar niekas nesukūrė. Lovoje sėkmė nusišypso tam, kuris pats savimi patenkintas ir nori suteikti laimę kitam.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir spalio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


_loadQuiz(15858);

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis