Šokiruojantis interviu: pirmą kartą gyvenime laikydamasi dietos, Agota sulieknėjo 8 kg per savaitę!

Iki lapkričio 14 d. Šiaurės Europos sveikatos agentūra siūlo pagerinti sveikatą - numesk svorio laikydamasis būtent Tau pritaikytos dietos. Sukurti savo dietą gali www.NordenHealth.com - pirmiesiems 50 interesantams šiandien dietos sudarymą apmoka Šiaurės Europos sveikatos agentūra (patiems tereikia sumokėti registracijos mokestį 37 Lt).

Interviu su Agota Paulauskiene (32) iš Jurbarko, kuri per savaitę sulieknėjo 8 kg, laikydamasi savo NordenHealth.com sudaryto lieknėjimo plano.

- Vakar buvo paskutinė tavo savaitės kurso diena. Tu atrodai pritrenkiančiai! Kaip jautiesi?

- O, dėkui! Jaučiuosi puikiai! Dar nesu pripratusi prie komplimentų...

- Ar mėginai sulieknėti anksčiau? Kas tave paskatino užzirašyti į programą?

- Tai mano pirmas kartas. Iki pat 32 metų niekada nebuvau taip užsiėmusi savo kūnu ir sveikata. Visą laiką turėjau skirtingų atsikalbinėjimų - tai daug darbo, tai nėra jėgų. Jeigu palieku atostogoms, tai vėl trūksta noro. Taip tiesiog nusprendžiau to neatidėlioti - juk niekada nebus tinkamo momento, ir iš tikrųjų reikia pradėti šiandien! Jeigu kiti galėjo suderinti tai su kasdieniu gyvenimo ritmu, tai ir aš galėsiu. Tiesiog nusprendžiau padaryti pirmą žingsnį - atsikratyti nereikalingų kilogramų. Mielai būčiau jau prieš 10 metų pakeitusi savo išvaizdą ir galbūt būčiau populiaresnė studijų laikais, dažniau eičiau į vakarėlius, nebūtų tų kompleksų... Kaip bebūtų, mano jaunystė prasidės dabar - esu idealios formos!

- Ką darei, kad sulieknėtum?

- Radau portale informaciją apie Skandinavijos dietą. Internete reikėjo atsakyti į klausimus apie įpročius ir kūno parametrus. Man buvo sukurtas lieknėjimo planas septynioms dienoms. Nieko sudėtingo jame nebuvo - buvo nustatyti teisingiausi valgiai svorio metimui ir keli triukai, kurie padeda geriau suvirškinti maistą ir deginti riebalų atsargas. Valgiau net keturis kartus per dieną, buvo leistinas net šokoladas. Buvo lengva laikytis plano. Vieną dieną nespėjau pavalgyti pietų, todėl iš karto parašiau elektroninį laišką šios programos dietologui Dr. Ellari, kuris atsakė, kaip elgtis kitas dienas, kad išsaugočiau lieknėjimo efektą ir nesutrikdyčiau medžiagų apykaitos. Apskritai galiu atsiliepti tik teigiamai. Būtinai rekomenduoju tai ir kitoms.

- Ką patartumei kitoms moterims, kurios nori numesti kilogramų?

- Nelauk tinkamo momento, tiesiog pradėk. Sąžiningai atsakyk į testo klausimus, tada viskas pavyks.

Gražus sudėjimas yra ne mažiau svarbus, nei sveikata. Tam, kad būtum graži ir laiminga, šiuos dalykus reikia puoselėti kartu. Ekstremalios dietos gali įvaryti depresiją, o badavimas atsilošti dvigubai. Svarbu yra suprasti, kad stebuklingų priemonių nebūna. Antsvoris turi įtakos ne tik išvaizdai, jis skatina širdies bei kraujagyslių problemų vystymąsi. Šiaurės Europos sveikatos agentūra siūlo Tau sudaryti individualų lieknėjimo planą ir atsikratyti antsvorio. Pirmiesiems 50 interesantams šiandien dietos sudarymą apmoka Šiaurės Europos sveikatos agentūra (patiems tereikia sumokėti registracijos mokestį 37 Lt).

Individualaus plano sudarymui eik į NordenHealth.com

Vardas ir vieta yra pakeisti respondento privačios informacijos saugumo tikslais.

Užsakymo nr.: PT_63277216

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis