Astrologė: nuo ko priklauso vaiko likimas

Įdomu, ar įmanoma sudaryti kūdikio horoskopą ir iš anksto numatyti jo likimą arba jį pakeisti? O gal galima sužinoti, kuo mažylis bus užaugęs? Konsultuoja astrologė Saulė Jonaitytė.

Konsultuoja astrologė Saulė Jonaitytė.


Horoskopai – mažiesiems


Nors ir būtų įdomu sudaryti ką tik gimusio kūdikio horoskopą ir pagal jį auginti mažylį, tai daryti nėra tikslinga. „Aš laikausi nuostatos, kad pirmuosius gyvenimo metus geriau nesudarinėti kūdikiui horoskopo, – sako astrologė Saulė. – Horoskopas, ypač jeigu yra pateikiamas raštu, labai stipriai veikia tėvų sąmonę, tarsi juos užprogramuoja, ir jie praranda galimybę užmegzti natūralų ryšį su savo mažyliu. Atsidavusi kūdikiui, jautri mama pati gali pajausti, ko nori jos kūdikis, kas jam yra geriau, kada ir kaip jis nori bendrauti, o kada pabūti vienas. Tai geriau nei horoskopas, kuriuo vadovaudamiesi tėvai augintų mažylį.


Anksčiau ir aš sudarinėdavau didžiulius vaikų astrologinius portretus (ką iki šiol daro klasikiniai astrologai), tačiau supratau, kad tai visiškai netikslinga, nes vaikui įtakos gali turėti ne tik jo paties, bet ir mamos, tėčio, močiutės, brolių ir kitų žmonių, su kuriais jis bendrauja, energetika. Kitaip tariant, žmonės, su kuriais bendrauja vaikas, gali turėti įtakos jo likimui.


Sudaromas kūdikio horoskopas tarsi užprogramuoja vaiką būti tokį, kaip parašyta, įspraudžia į tam tikrus rėmus, neleidžia jam išsilaisvinti, o tai jau tam tikras šamanizmas“.


Trumpalaikės prognozės


Bet kokios astrologinės prognozės nėra ilgalaikės, mat žmonės migruoja, keičia gyvenamąsias vietas. Kai išvyksta į kitą šalį, pasikeičia ir santykis su dangaus plokštuma. Kitose šalyje pradeda ryškėti visai kiti vaiko ir suaugusiojo bruožai. Be to, gebėjimai, pomėgiai keičiasi kas kiek laiko (vieniems gali pasikeisti jau po trejų metų, kitiems – po 20 ar 30 m.). Tad bet kokia astrologinė informacija gali būti sudaroma tik trumpam laikui.


Mažam vaikui ilgalaikio horoskopo sudaryti neįmanoma dar ir dėl to, kad sulaukusio 5-6 m. energetika susijungia su kitų vaikų energetika, kitaip tariant, vaikai vieni kitus veikia, vieni kitiems daro įtaką. Įdomu tai, kad šiuolaikinius vaikus labai stipriai veikia grupės energija ir kitų vaikų horoskopai.


Nuo pirmojo oro gurkšnio


„Kiekvieno vaiko horoskopas prasideda nuo tos akimirkos, kai jis įkvepia pirmą oro gurkšnį (nors kūdikis gimė anksčiau ar vėliau, nei buvo numatyta data). Įkvėpęs oro papuola į šį pasaulį ir žvaigždžių išsidėstymas, kuris buvo tą akimirką, ir suteikia svarbiausią vaiko astrogramą (planetų išsidėstymo brėžinys su aprašymu). Tad pagal šią datą yra sudaromi įvairiausi teminiai horoskopai – talentų, mokslų ar sveikatos, – sako astrologė Saulė. – Nors astrologas gali išskaityti, kad dėl tam tikrų aplinkybių kūdikis gimė prieš laiką, tačiau sudarinėdamas horoskopą remiasi tikslia gimimo data, nuo kurios žvaigždės formuoja tam tikrą gyvenimo raidą.


Tai galima palyginti su augalais – kai pasėjame sėklą, žinome, kada ji išdygs, žydės ir duos vaisių. Lygiai taip yra ir su astrograma, tai startas, suteikiantis naujagimiui tam tikras žemiškas savybes, tai veiksniai, su kuriais jis susidurs. Tačiau, kaip minėta, galutinio horoskopo kūdikiui sudaryti neįmanoma, nes jo likimas labai priklauso nuo to, su kokiais žmonėmis susidurs ir kur gyvens“.


Žvaigždės nėra lemtingos


„Būna vaikų, kurie gimsta, kai žvaigždės išsidėsčiusios nepalankiai – gimimo akimirką jos išsidėsčiusios kampais. Tokie mažyliai būna labai „kampuoti“, aštraus charakterio. Kad ir kur būtų, visur sukelia sumaištį. Tačiau tėvai, tinkamai jį auklėdami, labai gražiai pakeičia, kitais žodžiais tariant, „sukultūrina“ tokį savo mažylį.


Tokius vaikus galima išauklėti tik nuolatos jiems skiriant labai daug meilės, dėmesio, atidos, nes tuomet mažyliai išmoksta suvaldyti savo vidinį „aš“. Jeigu tokie vaikai yra auklėjami jėga, padariniai gali būti labai liūdni, jie lieka nevaldomi, „sunkūs“ žmonės visą gyvenimą. Tad vaiko likimas priklauso ne tik nuo horoskopo, bet ir nuo tėvų, bei aplinkinių pastangų“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis