Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?

Šią ypatingą sriubą verda gimdyvei, kad ji atgautų jėgas

Kinijoje ši vištienos sriuba yra laiko patikrintas patiekalas, kurio kiekviena ką tik pagimdžiusi moteris paragauja pirmiausiai.



Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Vištienos sriuba padeda pagimdžiusiai moteriai greičiau atgauti jėgas. Lengvai virškinama sriuba taip pat užkerta kelią depresijai.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Gydytojos nuomonė apie veiklias moteris, kurios dirba iki gimdymo

Miego sutrikimai: psichologė įvardija, kokias klaidas darome

Štai jos receptas:

Ingredientai:

  • 2-3 litrai vandens
  • 1 šviežia višta (su kaulais)
  • šiek tiek rozmarino
  • 2-3 gabaliukais pjaustytos morkos
  • pagal skonį įdėti pankolių, salierų ir porų
  • 1 lauro lapelis
  • 1 sauja petražolių
  • 1 riekelė šviežio imbiero (neprivaloma)
  • pagal skonį druskos ir pipirų

Paruošimas:

Į didelį puodą supilti vandenį, sumesti visus ingredientus ir mažiausiai keturias valandas virti ant mažos ugnies (kuo ilgiau virsite, tuo geriau). Kai skystis nugaruoja, vis įpilkite šiek tiek vandens.

Po gimdymo kelias savaites kasdien suvalgykite dvi-tris porcijas šios sriubos (tik skystį ar kartu su daržovėmis ir vištiena).

Ilgo virimo metu sriuba įgauna vadinamosios „gyvybinės energijos". Kuo ilgiau sriuba verdama, tuo daugiau šios energijos ji įgauna. Pagal kinų tradicijas vos prasidėjus gimdymui višta uždedama virti ir ji verdama tol, kol kūdikis išvysta pasaulį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis

Prisijunkite!

Prisijungę vartotojai gali:

  • dalyvauti konkursuose
  • skaityti straipsnius vėliau
  • gauti naujienų prenumeratą

Neturite paskyros?