Traškūs ir skanūs moliūgų blyneliai

Nesibaigusiam moliūgų sezonui - dar vienas kulinarės Jelenos išbandytas receptas.

Reikia:

400 g moliūgo,

50 g morkų,

150 g bulvių,

1 svogūno,

4 v. šaukštų miltų,

2 kiaušinių,

2 saujos petražolių,

truputį druskos bei aliejaus kepimui.

Kaip gaminti?

Sutarkuotas daržoves sumaišykite su susmulkintu svogūnu, kiaušiniais, miltais, smulkintomis petražolėmis bei druska ir viską gerai išmaišykite.

Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir dėkite po šaukštą masės, suformuokite apvalius blynelius ir kepkite, kol jie gražiai apskrus.

Patiekite su grietine.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis