Atskleista visus šokiravusios dvylikametės nuotakos iš Norvegijos paslaptis FOTO

12 metų mergaitė su ilgais šviesiais plaukais ir vaikiškai didelėmis akimis išteka. Jos būsimas vyras – 37 metų šeimos draugas. Ir tai nutinka ne bet kur, o Norvegijoje.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Kurio Zodiako ženklo vaikus auginti lengviausia, o kurio - sunkiausia?
Pyragėliai su obuoliais, kurie nuo stalo dingsta pirmi

Tėjos rašomas tinklaraštis labai primena kitų nuotakų rašomus blogus - jame daug nuotraukų, būsimų vestuvių blizgučių... Skirtumas tik tas, kad iš nuotraukų į mus žvelgia ne subrendusi moteris, o tik mergaitė.

Vida Press

"Vakar mama man pasakė, kad aš turiu ištekėti. Vyro vardas Geiras. Keista, kad aš jo nepažįstu ir js yra už mane gerokai vyresnis. Bet mama sako, kad viskas bus gerai. Aš tikiu ja, ir džiaugiuosi vestuvėmis", - rašo Tėja.

Vida Press

Mergaitė dalijasi savo svajonėmis, kad vestuvių dieną norėtų būti apsirengusi kaip princesė, geriausiai, jei suknelė būtų rausvos spalvos. Tuo pačiu mergaitės tinklaraštyje galima justi ir dvejonę bei baimę - kodėl ji turi tekėti tokia jauna, už tokio "seno" vyro?

Kvietimas į vestuves, kurios turėjo vykti Osle, atrodė štai taip:

Vida Press

Norėjo padėti kitoms mergaitėms

Nors po šių nuotraukų ir mergaitės samprotavimų kilo didžiulis triukšmas, pasirodė,  kad tai tebuvo socialinė akcija, kuria norėta atkreipti dėmesį į mažų mergaičių  prievartinį ištekinimą bei išnaudojimą kitose šalyse. 

Vida Press

Kiekvienais metais spalio 11  dieną Jungtinės Tautos mini dieną, kuria norima atkreipti dėmesį į mergaičių išnaudojimą visame pasaulyje.

Vida Press

Tėjos parašytas blogas per kelias valandas pasklido po visą interneto bendruomenę, Norvegijos vaikų teisių tarnybos nespėjo kelti telefono ragelio, kad galėtų atsiliepti į pasipiktinusių žmonių skambučius. Žmonės kreipėsi į policiją, taip pat kitas žmogaus teises ginančias organizacijas.

Laimė, Tėjai pasisekė, kad ji gyvena ne Indijoje, Jemene ar Afganistane, kur 12 metų mergaičių santuokos su į tėvus ar senelius tinkančiais vyrais nieko nestebina. Ji tenorėjo atkreipti dėmesį į šią opią problemą, ir akivaizdu, kad jai tas pavyko.

Dėmesio!
Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir spalio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis