Lietuvių pamėgtas Ventspilis: dvi vietos, kurias būtina aplankyti

Vienas žinomiausių turistų galutinių tikslų Latvijoje yra Ventspilis - sutvarkytas, šiuolaikinis ir žydintis miestas prie Baltijos jūros, kuriame šeimos su vaikais ras įvairių poilsio galimybių. Mėgstami šeimos poilsio centrai Ventspilyje yra Nuotykių parkas ir Vandens nuotykių parkas.

Nuotykių ieškoti – į Ventspilį!

Nuotykių parko istorija prasidėjo nuo slidinėjimo kalno sukūrimo idėjos, o dabar Ventspilio miesto pakraštyje dirbtinai formuojamas unikalus kalnas – Lembergo skrybėlė, kurio papėdėje išsidėstę įvairūs atrakcionai, virvių trasa su kliūtimis, o taip pat BMX trasa ir futbolo aikštė.

Prieš kelerius metus, 2013 metais, čia buvo atidaryta nauja Nuotykių parko atrakcionų zona.

Iš daugiau kaip dvidešimties Nuotykių parke prieinamų aktyvios veiklos rūšių kiekvienas suras sau tinkamą. Čia veiklos sau ras ir visai mažas turistas, ir iššūkių nebijantys jo tėveliai.

Vaikus ir suaugusiuosius džiugina čiuožimo su padangomis trasa, keturviečiai batutai su stogu, bamperių mašinų aikštė ir bamperių valčių atrakcionai.

Mažiausiuosius sudomins vaikų vairavimo mokykla, šuolių su guma batutai, žaidimų namelis su čiuožimo kalneliais ir spalvotais kamuoliais. Smagiai praleisti laiką galima taip pat ir virvių trasose „Katino takas" ir „Lokiukas".

Ekstremalių nuotykių mėgėjus sudomins tramplino valtys, nusileidžiančios laisvu kritimu nuo 9 m aukščio estakados. Jaunimo kompanija mielai išbandys dažasvydžio žaidimą, katapultavimąsi specialioje katapultoje ir rodeo ant buliaus.

Apie šiuos ir kitus atrakcionus, o taip pat paslaugų kainas ir darbo laiką sužinosite interneto tinklalapyje www.piedzivojumuparkas.lv

Po aktyvaus poilsio šviežiame ore maloniu kontrastu bus Vandens nuotykių parkas, esantis uždarose patalpose. Čia esančioje vandens atrakcionų zonoje sukurtas dirbtinių bangų baseinas, kuriame bangos veikia periodiškai, yra šiltas baseinas su vandens kaskadomis ir horizontaliomis masažo čiurkšlėmis.

Mažųjų laukia vaikų baseinas, o taip pat du čiuožimo takai ir dirbtinė kalnų upė.

Lankytojai gali relaksuotis SPA voniose ir saunoje. SPA zonoje yra trys pirtys, druskos kambarys, masažo vonia ir dušas. Ir vandens atrakcionus, ir SPA paslaugas galima įsigyti kartu ar atskirai.

Vasaros sezonu poilsiautojai pamėgo Paplūdimio vandens parką po atviru dangumi su nusileidimo takeliais, burbulų voniomis, sauna ir baseinais, o taip pat atskira mažylių zona.

Išsamią informaciją apie turizmo galimybes Ventspilyje lietuvių kalba rasite interneto tinklalapyje www.visitVentspilis.com

Nuotykių parkas

Saules gatvė 141, Ventspilis, telefonas +37128611333, www.piedzivojumuparkas.lv

Vandens nuotykių parkas

Lauku gatvė 5, Ventspilis, telefonas +37163623974, www.udensparkas.lv

Paplūdimio vandens parkas (veikia nuo birželio 3 d.)

Medņu gatvė 19, Ventspilis, telefonas +37126429684, www.pludmalesvandens parkas.lv

Užsakymo nr.: PT_71139468

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis